İdo, babasının silahlı saldırıya uğramasının yıldönümü olan önceki gün Twitter'da mesaj yayınladı: "İbrahim Tatlıses'in doğum gününü kutluyorum. İmparator 1 yaşında!" Mesajı gören Tatlıses gözyaşlarına boğuldu.

'KALLEŞLİK OFSAYTA DÜŞTÜ'

Ayrıca İbrahim Tatlıses, yaşadığı acı günleri sayfasına yazdığı şu mesajlarla andı;

"Doğum günümü kutluyorum, İbrahim Tatlıses 1 yaşında ! 13 Mart'ı 14 Mart'a bağlayan gece saat 12'yi 16 geçe; 40 senelik meslek hayatıma geçici olarak bir reklam arası verdim. Rabbime şükürler olsun, dualarınızla ayaktayım ve nefes alıyorum. 1991 yılında kaybettiğimiz değerli şair Ahmed Arif'in dediği gibi "Erkekçe olsun isterim dostlukta düşmanlıkta...''. Duyan duymayana söylesin, ne yazık ki kalleşlik yine ofsayta düştü."

TAKSİM'DE "MUCİZE GÜN" KUTLAMASI

İbrahim Tatlıses hayranlarının oluşturduğu Türkiye İmparator Grubu, ünlü sanatçının silahlıya uğradığı günü doğum günü olarak kabul etti. Yaklaşık 40 kişilik grup, bugünü "mucize gün" olarak kabul ettiklerini belirterek Taksim'de çiğ köfte dağıttı.

Geçtiğimiz sene program çıkışında silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in hayranları Taksim Meydanı'nda toplandı. Türkiye İmparator Grubu Genel Başkanı Murat Uygur yaptığı basın açıklamasında, 'Mucize Gün' adını verdiğimiz bugünü her yıl Dünya İmparator Hayranları olarak kutlayacağız. Artık 14 Mart bizim için İmparatorumuzun mucizeyle aramıza döndüğü gündür. Ona canımız, malımız feda diyor ve onu çok sevdiğimizi ilan ediyoruz" diye konuştu. Ardından grup üyeleri Taksim Meydanı'ndaki vatandaşlarla elleriyle çiğköfte ikram ettiler.