Orhan SENCER / İSTANBUL, () - ŞARKICI Oğuz Berkay Fidan, 4’üncü single çalışması “Burası Yanıyor” ile yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. Genç şarkıcı, klip çekimlerini tatil için gittiği Hollywood’da hiçbir ücret ödemeden gerçekleştirdiğini açıkladı.

“O Ses Türkiye Yarışması”nı 2012 yılında Murat Boz'un takımında birinci olarak tamamlayan Oğuz Berkay Fidan, Garaj müzik etiketiyle çıkardığı müzik kariyerinin 4’üncü single çalışması “Burası Yanıyor”u müzikseverlerle buluşturdu.

2013 yılında Murat Boz ile düet yaptığı “Olmuyor” isimli single çalışmasıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan şarkıcının yeni single çalışması “Burası Yanıyor”un söz ve müziği Halil İbrahim Ceylan’a, düzenlemesi ise Osman Çetin’e ait.

BEŞ PARASIZ KLİP ÇEKTİ

Tatil için gittiği Los Angeles’ta yakın arkadaşı Seçkin Tonbak ile birlikte “Burası Yanıyor”a klip çeken şarkıcı, çekimlerin bir kısmını Hollywood’da ‘NCIS: Los Angeles’ isimli ünlü dizinin setinde gerçekleştirdi. Video kliplerin çok yüksek ücretlerde çekildiğini dile getiren Oğuz Berkay Fidan, yönetmenliğini yaptığı yeni klibi için şunları söyledi: “Burası Yanıyor”un video
klibini geçtiğimiz ay arkadaşlarımla tatil için gittiğimiz Amerika seyahatimizde çektik. Hollywood’da gezinirken bir anda karar verdik. NCIS: Los Angeles dizisinin çekimlerinin yapıldığı setin yetkilileriyle de konuştuk. Çok sevdiğim bir diziydi, bunu söyleyince etkilendiler ve hiçbir ücret ödemeden seti kullanmamıza izin verdiler. Elimizdeki fotoğraf makinasıyla çekimlerimizi tamamladık. Yani 'beş parasız klip çektim7 diyebilirim. Benim için ilginç bir deneyim oldu.”

(FOTOĞRAF)