Vatan Şehitleri Aileleri Derneği'nin Bayrampaşa'da düzenlediği Kaynaşma Gecesi'nin sanat ve medya dünyasından da çok özel konukları vardı.

Unutulmaz dizisinin unutulmaz müzikleriyle tanınan, yakışıklığı ve şarkılarıyla büyük beğeni toplayan, genç kızların sevgilisi Halil Kurt ta geceye katılanlar arasındaydı.

Başkanlığını Aytulu Kirazaldı'nın yaptığı derneğin gecesine, Medya TV'de "Şeyma ile Er Mektubu" programının güzel ve başarılı sunucusu Şeyma Uygun ile birlikte katılarak şehit ailelerinin yanında olduğunu gösterdi genç sanatçı.

 Başarılı müzisyen, efendiliği ve canayakın kişiliğiyle bir anda gecenin ilgi odağı oldu.

Şehit ailelerinin acısını paylaştığını söyleyen ünlü şarkıcı, "Şehitlerimizin bize emaneti olan şehit ailelerinin böyle bir gecede yanlarında olmaktan gururluyum" dedi.



2008 yılında bir televizyon kanalı tarafından düzenlenen "Bir yıldız doğuyor" yarışmasında adını duyuran ve Unutulmaz dizisinin müziklerini yapan müzisyen Halil Kurt, ilk albümüne dizinin ismini vermişti.

Eğitimini İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nda sürdüren Kurt, ikinci albümü için çalıştığını ve çok yakında birbirinden güzel şarkılardan oluşan yeni albümünü sevenleriyle paylaşacağını müjdeledi.




Halil Kurt'a şehit ailelerinin ve davetlilerin de ilgisi büyüktü. Şehit ailelerinin kaynaşma gecesinde hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi başarılı müzisyen....




Turne ve konserlerle hayranlarıyla buluşacağını belirten Kurt, bu yazı hayranlarımla doya doya geçireceğiz. İnanıyorum ki ikinci albümüm de çok beğenilecek, sevenlerimin ilgisine ve beğenisine layık olmak için çok çalışıyorum" dedi. 

aydınSes-Ayla Özdemir