İbrahim MAŞE/MERSİN, () - ŞARKICI Hadise, Mersin Marina'daki bir mağazada 'Hadise for Twist' koleksiyonunun tanıtımını yaparak hayranlarıyla bir araya geldi.
'Sıra dışı tasarımları ve yenilikçi tarzıyla fark yaratanların markası' olarak duyurusu yapılan Twist'in işbirliği ile hayata geçirdiği 'Hadise for Twist' koleksiyonunun tanıtımını yapan şarkıcı, hayranlarına imza dağıttı. Hadise'nin stilini yansıtan tasarımların da bulunduğu mağazaya akın eden hayranları, Hadise'yi görebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Özellikle gençlerin akın ettiği programda hayranları ile yakından ilgilenen ve zaman zaman sohbet eden Hadise, sempatik tavırlarıyla beğeni topladı. Bir hayranının giyim tarzını çok beğenen Hadise, telefonu ile hayranının fotoğrafını çekti. Bazı gençler imza töreni sırasında gözyaşlarını tutamazken, Hadise de hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Programda Hadise For Twist 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonundan örnekler de yer alırken, ünlü şarkıcı hayranlarına yaklaşık 1,5 saat boyunca imza dağıttıktan sonra mağazadan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI