Yaşar ANTER/ BODRUM(Muğla), () - BODRUM'da 30 Eylül Salı akşamı yapılacak olan 'World Final Princess Of The Globe 2014' yarışması finalinde yarışacak 21 ülkenin güzeli bugün son hazırlıklarını tamamladı. Güzellerin kamp yaptıkları oteldeki çalışmalarını jüri üyeleri ve turistler de ilgi ile izledi. Güzellerin yaptıkları hareketler usta balerinlere taş çıkarttı.
Bodrum'da Jolly Tour ve Amara Otel tarafından organize edilen, 21 ülkeden güzelin katılacağı ve yarın akşam Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde yapılacak olan World Final Princess Of The Globe 2014 yarışması finaline katılacak olan güzeller, kampa girdikleri Amara Otel'de son hazırlıklarını tamamladı. Jüri üyeleri ve yabancı turistlerin de izlediği çalışmada güzeller yaptıkları modern dans gösterilerindeki hareketleri ile profesyonel dansçı ve balerinlere taş çıkarttı. Her ülkenin güzelinin kendi yöresel kıyafetlerinin de tanıtılacağı yarışma öncesinde prova için kıyafetlerini giyen güzeller, rengarenk görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.
Türkiye'yi 21 yaşındaki Merve Açıkyol'un temsil edeceği yarışmada birinci olan güzel Kasım ayında Malezya'da yapılacak 7 Kıtanın Güzelleri Yarışması'na katılacak.
FOTOĞRAFLI