Gülben Ergen ve Erhan Çelik yakın dostları Taşkın Sabah ve Ciner Holding Yönetim kurulu başkanı Kenan Tekdağ’ın şahitlik ettikleri nikah töreniyle evlendi. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın kıydığı nikâh törenine çiftin yakın dostları katıldı. Nikah için seçilen mekân ise Ege’nin dağ köylerinden Şirince’nin asırlık konağı oldu.

Sonsuza kadar evet

Çiftin evlenmeyi kabul etmeleri ise “sonsuza kadar evet” yanıtıydı. Tören gibi gelinliğin de sade olmasını isteyen ve duvak takmayan Ergen, nikah öncesi yaptığı kısa açıklamada “Biz aile olmayı seçtik, çok mutluyuz” dedi. Çift nikâh konsepti olarak taze başak ve lavanta kullanılmasını istedi. Gelin buketinde de lavanta ve başak kullanıldı.

Aynı kanalda tanıştılar

Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in birlikteliğinin, aynı televizyon kanalında çalıştıkları dönemde başladığı iddia ediliyor. Çelik’in haber sorumlusu görevini sürdürdüğü dönemde, Ergen de aynı kanalda sabah programı yapıyordu. Ergen’in Atlas, Ares ve Güney isimli üç, Erhan Çelik’in ise Kayra isminde bir erkek çocuğu bulunuyor. Çiftin çocukları nikâhta yer almadı.

Gülben’den duygusal yazı

Gülben Ergen, nikâhın ardından Instagram hesabında duygusal bir yazı yayınladı: “Önce “güven” dedi, aşktan önce gelir kabul mü? dedi, evet dedim... Sonra “saygı” dedi, kabul mü? Evet dedim. “Senin anneliğin, benim babalığım bir ömür boyu önceliğimiz” dedi. Kabul mü diye sormadı.” Sevgili olmayı ailemizin çatısında yaşayalım, senin gülün bende hiç solmayacak, söz” dedi. Kalbim dedim.
Soyadı artık soyadım.”