Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), () - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bir gece kulübünün açılışında sahneye çıkan şarkıcı, model ve oyuncu Gökhan Keser, ilk ve ortaokulda ders aralarında "Yarın sahnelere çıkıp ünlü olduğum zaman imzam güzel olmalı" diye çalışmalar yaptığını söyledi.
'Selena' dizisindeki rolü, Sıla ile yaptığı düet ve ardından Survivor yarışmasında adını duyuran Gökhan Keser, Survivor yarışmasının kendisine son derece yararı olduğunu söyledi. Yarışma öncesinde albüm çalışması olduğunu anlatan Gökhan Keser, "Araya bir anda hiç beklemediğimiz şekilde Survivor girdi. İyi de oldu. Hazirandan bu yana çalışmalarıma yeniden devam ediyorum. Survivor sayesinde daha geniş kitlelerin beni tanıması sağlandı. Yarışma dönüşü gördüğüm tepkilerle de iyi bir izlenim bıraktığımı fark ettim. Bu da beni çok mutlu etti" dedi.
'URFA'DA 88 BİN İMZA ATTIM'
Yarışmadan döner dönmez albüm çalışmalarına hız verdiğini kaydeden Keser, şöyle dedi:
"Bunun yanında görüşmelerini sürdürdüğümüz televizyon çalışmaları var. İzmir'den başlayarak Urfa'da bitirdiğimiz imza günleri turnesi yaptık. Çok güzel ilgi gördük. Urfa'daki imza günümüze 88 bin kişi katıldı. Çok sevindik. Ben ilkokul ve ortaokulda ders aralarında 'Yarın sahnelere çıkıp ünlü olduğum zaman imzam güzel olmalı' diye çalışmalar yapardım. Urfa'da imza atarken birden aklıma bu geldi. Her imzayı geleceğimi düşünerek attım. Önümüzdeki günlerde single çalışmamız çıkacak. Şu an için 1 şarkılık ama 2 şarkı da olabilir."
'SAHNE ATEŞİYLE BÜYÜDÜM'
14 yaşından bu yana sahnede şarkı söyleme hayali olduğunu vurgulayan Gökhan Keser, oyunculuk ya da modelliğin o dönemde aklından geçmediğini belirtti. Halasının zoruyla katıldığı model yarışmasıyla modellik yapmaya başladığını aktaran Gökhan Keser, "Ama ben her zaman sahne ateşiyle büyüdüm. Halam, 'modelliğin sahne için hazırlık olacağı' görüşüyle aklımı çeldi. 14 yaşında hobi olarak modelliğe başladım. İstanbul'a gelme nedenim de müzikti. O sırada dizi teklifi gelince ayaklarımın yere daha sağlam basması adına kabul ettim. İlk başta solist olarak da çıksam oyunculuk eğitimini alırdım. Hepsini bir bütün olarak görüyorum. Modellik, oyunculuk ve solistlik aşağı yukarı benzer özellikler taşıyor" diye konuştu.
'SILA DÖNÜM NOKTAM OLDU'
2 yıl vokalist olarak çalıştığı Sıla ile tanışmasının kendisi için dönüm noktası olduğuna dikkati çeken Gökhan Keser, şöyle dedi:
"İlk albümün prodüktörü Sıla ve Efe Bahadır'dı. Sıla ile görüşmemiz devam ediyor. Ben o zaman albüm çalışmalarını yapıyordum. Sıla ile Efe yeni birilerini sektöre kazandırmak istediklerini söylediler. Bu durum beni hem mutlu etti, hem de çok gururlandım. 2 sene boyunca hem vokalistlik hem de albüm çalışmalarını yaptık. Albüm bitince de ayaklarımın üzerinde durmaya başladım. Sıla'nın yaptığı, hayatımda müzikal anlamda dönüm noktalarından biridir."

FOTOĞRAFLI