MUGLA'nın eski balıkçı köyü Akkaya'da çekilen 'Güzel Köylü' dizisinde oynayan Gizem Karaca, canlandırdığı 'Gül' karakterinin, gerçek yaşamı ile büyük benzerlik gösterdiğini söyledi.
Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 program ekibi, 2011 Türkiye Güzeli yarışmasında 2'nci olan Gizem Karaca'nın çekimleri süren 'Güzel Köylü' dizisinin setini, ziyaret ederek röportaj yaptı. Zeynep Özek'in hazırladığı 'Turki Ekstra' programını sunan Liana Dahdouh'un sorularını yanıtlayan Gizem Karaca, canlandırdığı 'Gül'ün yoğun iş yaşamındayken nişanlısından ihanete uğradığını, bunun üzerine her şeyi bırakıp başka bir yere yerleştiğini anlatırken, şöyle dedi:
"Hani bizim de bir anlamda öyle. Her şeyi bırakmış, buraya yerleşmiş durumdayım. Tek fark; Gül biraz daha cesur. Çünkü burada hiç kimseyi tanımadan, hiçbir işi olmadan, hiçbir mesleği bir bağlantısı olmadan bir yere geliyor. İstanbul’dan gelip burada yeni bir hayat kurduğum için ara sıra benimle benzerlikleri ortaya çıkıyor. İstanbullu bir kız olarak Muğla’da şivesine alışmak, yemesine içmesine hani havasına alışmak biraz sıkıntılı oldu."
Karaca, enerjilerini ekrana güzel yansıttıklarını belirtirken, "Keyifli  sahneler çekiyoruz. Bu seyircinin de hoşuna gidiyor sanıyorum. İnşallah kışın da devam eder. Ratingimizin yüksek olduğu, seyircimizin bizi desteklediği sürece devam edeceğini düşünüyorum" diye konuştu. Gizem Karaca, ekipteki arkadaşlarının yoğun çalıştığını, büyük emek verdiklerini, kış mevsiminde de bu köyde olmaktan rahatsızlık duymayacağını belirtirken, "İstanbul’un o yoğunluğu, stres, trafiğinden kaçtığım bir yer burası. Gerçekten çok sevdim. Yani kışın belki daha sakin, sessiz olur. Belki daha çok hoşuma gider. Sessizliği seven bir insanım. O yüzden yadırgamam pek" dedi.
Gizem Karaca, köyde spordan çok beslenmesine dikkat ettiğini, Muğla, Bodrum, Antalya’dan, Konya’dan set ortamını görmeye gelenler olduğunu, gördükleri ilgiden memnun olduklarını ekledi.

FOTOĞRAFLI