Mehmet AKTARAN/İSTANBUL, () "Güneşi Beklerken" adlı dizide canlandırdığı "Kerem Sayer" karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Kerem Bürsin, bu kez de "Şeref Meselesi" adlı yeni diziyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. "Şeref Meselesi", Kanyon'da düzenlenen bir galayla tanıtıldı. Dizinin ilk bölümü pazar akşamı saat 20.00'de yayınlanacak.

Kanyon'daki Cinemaximum'da dün akşam düzenlenen gala gecesine, dizi oyuncularının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Kokteyl ile başlayan program, dizi oyuncularının basın mensuplarının sorularını yanıtlamasıyla devam etti. Ardından, dizi oyuncuları ve davetliler salona geçerek dizinin tanıtım filmini sinemada izledi.
Gala gecesinde, canlı yayın yapan CNN Türk'ün kamerasını kısa bir süre Doğan TV Holding CEO'su İrfan Şahin kullandı. Şahin, oyunculara “Hayatımda ilk defa kamera kullanıyorum" diye seslenirken, oyuncular da kendisine “Çok heyecanlandık" şeklinde karşılık verdi.

AYVALIK'TAN BALAT'A GELEN BİR AİLE
Yapımcılığını Ayşe Durmaz, Yönetmenliğini de Altan Dönmez'in yaptığı dizide, Ayvalık'taki hayatlarını bırakarak, İstanbul'a göç eden ve Balat'a yerleşen bir ailenin 2 erkek çocuğu ile yerleştikleri mahallede birbirleriyle arkadaş 3 genç kız arasında gelişen olaylar anlatılıyor.
Dizinin en önemli karakterleri olan Yiğit'i Kerem Bürsin, Emir'i Şükrü Özyıldız, Sibel'i Yasemin Allen, Derya'yı Şükran Ovalı, Kübra'yı da Burcu Biricik canlandırıyor.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan dizinin oyuncularından Kerem Bürsin, “Liseyi zar zor bitiren asi bir çocuk olan Yiğit'i canlandırıyorum. Yiğit, sisteme çok inanmayan, sadece kendine inanan biri. Onun için aile çok önemli. Kendine özgü kurallarla yaşayan, çok duygusal bir karakter. Oynarken biraz zorlandım. İnanılmaz bir yönetmen ve oyuncu kadromuz olduğu için her şey çok kolaylaştı. Böyle bir kadroyla çalışmak inanılmaz onur verici bir şey" dedi.
Diğer oyuncular da, “Ayrı ayrı hikayeler dizi içinde birleşirken, kendi içlerinde de ayrı ayrı hikayeleri olan karakterler var. Biz çok sevdik. Umarım izlerken herkes böyle düşünür" dediler.

(FOTOĞRAF)