Bebekleri 5 Mart’ta dünyaya gelen Gamze Topuz-Ümit Kantarcılar çiftinin evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. İki oyuncu, yaklaşık 10 gün önce evlerini ayırdı.
Geçtiğimiz yılın haziran ayında nikâh masasına oturan ve 5 Mart’ta kızları Elis Naz’ı kucaklarına alan çift, boşanma kararı aldı ve yaklaşık 10 gün önce evlerini ayırdı.

Gamze Topuz, ayrılık iddialarıyla ilgili sorular üzerine şöyle konuştu: “Evet, 10 gündür ayrıyız. Ama bu konular hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Ümit’e sorun.

Ben çocuğumla uğraşıyorum.

Zor bir hamilelikten sonra, sorunlu bir lohusa dönemim oldu. Bebeğimin 40’ı daha yeni çıktı. Zorlu bir süreçten geçiyorum. Zaten çocuğum bütün günümü alıyor, bir de bunlarla uğraşmak istemiyorum.” Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar, geçen yıl da ilişkilerini noktalamış, kısa bir süre barışıp sürpriz şekilde nikâh masasına oturmuştu.

Ümit Kantarcılar’ın birkaç aydır Mutfak Sanatları Akademisi aşçısı Nafihan Gizem Aykan’la görüştüğü, evliliğinin de bu yüzden sona erdiği öne sürüldü. Sosyal medya hesaplarında Kantarcılar’ı takip eden Aykan’ın son tweet’i de ‘imkansız aşk’la ilgili: “Aşkın en gerçek, en saf, en çıkarsız, en masum, en imkansız halini yaşayanlar olarak hiç de şanssız sayılmayız. Acısı bile bal demiş Gülşen Abla.”


Büşra BOZOK AYTEK