ARAP Dünyası’nda ‘Fatima’ olarak ekrana gelen 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' dizisi ile tanınan oyuncu Engin Öztürk, güzellik veya yakışıklığın gelip geçici olduğunu bilerek hareket ettiğini söyledi.
Zeynep Özek’in hazırladığı Birleşik Arap Emirlikleri’nden uydu aracılığı ile yayın yapan MBC4 kanalındaki ‘Turki Ekstra’ programında Engin Öztürk soruları yanıtladı. Öztürk, Arap sunucu Liana Dahdouh'un hayranları tarafından yakışıklı olarak nitelendirildiğini hatırlatması üzerine şöyle dedi:
"Elim- ayağım düzgün. Ancak, yakışıklı mıyım, bilmiyorum. Bu kavramlar insandan insana değişebilecek şeyler. Televizyon dünyasında güzellik, yakışıklılık, görünüm önemli. Ama benim için en iyi oyunculuk, yapabileceklerim, başarılarım en iyisi. Yakışıklılık, güzellik bunlar geçecek şeyler. Elde kalacak şeyler başarılarım. Dolayısı ile bunu yakışıklılıktan güzellikten daha çok düşünürüm. Bunun geçici olduğunu, ilginin de televizyon ile gelip yine televizyonla gideceğini bilmek gerekiyor. Hayatımın temel noktasında değil."
Öztürk, insanların evlerine televizyon dizileri ile girdiklerini, bazı kişilerin kendilerini ekranda gördükleri karakterleri gerçek gibi düşündüğünü ‘Fatma Gül’ün Suçu Ne?’ dizisi döneminde bir teyzenin şaka yolu yanına gelip başına vurduğunu anlattı. Engin Öztürk, doğduğu Eskişehir’i özlediğini, İzmir’in inanılmaz güzellikte olmasına karşılık İstanbul’un yaşadığı ve yaşamını sürdürmeyi düşündüğü büyülü güzel bir kent olduğunu, söyledi. Öztürk, genel anlamda yaşamından memnun olduğunu, hayatta annesiz yaşamak istemediğini söyledi.

FOTOĞRAFLI