Ediz VERDİOĞLU/DİDİM (Aydın), () - TÜRKİYE'nin en büyük organizasyonlarından biri olan 'Elidor Miss Turkey 2015' güzellik yarışmasında Didimli güzel Çağla Gülşah Kabaca da finalist olarak podyuma çıkacak.
Didim'de bir dönem Aydın Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası temsilciliği de yapan Kurtul Tibet Durakoğlu ile Didim Çağla Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi İşletmecisi Yeşim Durakoğlu çiftinin kızı Pamukkale Üniversitesi, İngilizce İktisat bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Çağla Gülşah Kabaca, Türkiye genelinde 3 binden fazla güzel arasından seçilerek, bu yıl düzenlenecek olan Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına finalist olarak katılmaya hak kazandı. 
Miss Turkey, 11 Haziran 2015 akşamı Volkswagen Arena'da gerçekleşecek. Finalist olarak belirlenen 22 güzel '2015'in En Güzel Kızı' unvanını almak ve Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil ederek hayallerini gerçekleştirmek için yarışacak. Elidor Miss Turkey'de kraliçelik tacını takacak olan güzel Miss World (Dünya Güzellik) Yarışması'nda, ikinci güzel Miss Universe (Kainat Güzellik) Yarışması'nda, üçüncülüğü alan güzel Miss Earth, dördüncü seçilen güzel ise Miss International Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek.
'AYDIN'IN GURURU'
Kızı Çağla Gülşah Kabaca'nın Didim'e ve Aydın'a büyük bir gurur ve mutluluk yaşatmasını dileyen baba Kurtul Tibet Durakoğlu, "Öğrendiğimiz kadarıyla bu yıl sıralama SMS yoluyla yapılacak. Kızımıza sahip çıkmak adına Aydın genelinde belli bir kamuoyunun oluşması, yarışma için büyük önem taşıyor. Aydın'ın Çağlamıza desteğini esirgemeyeceğinizi biliyor ve şimdiden çok teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI