İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYALI mankenler, Saklıkent Kayak Merkezi'nde düzenlenen bikini defilesinde objektif karşısına geçti. Eksi 5 derecede bikini tanıtan mankenleri görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Antalya'ya 40 kilometre uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'nde Emy Organizasyon tarafından düzenlenen bikini defilesi renkli görüntüler oluşturdu. Argento Mayo 2017 Yaz Kreasyonu'nun tanıtıldığı defile, eksi 5 derecede gerçekleşti. Dondurucu soğuk ve şiddetli rüzgar altında yapılan defile, yarım saat sürdü. Mankenlerin podyum arasında ısınması için, içinde elektrikli sobanın bulunduğu kabin kuruldu. Defilede, rengarenk bikinilerin yanı sıra, pareo ve kayak çizmeleri de tanıtıldı. Kar üzerindeki podyumda yürüyen mankenler, meraklı bakışlar altında tanıtım yaptı. Defile sırasında bazı mankenlerin hızlarını alamayarak kar üzerine yattığı ve objektiflere poz verdiği görüldü.
EMY Organizasyon, Argento Mayo ve Saklıkent Kayak Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kar defilesinde Adelia Marajapova, Merve Demircan, Bilge Kaya, Berrin Özbek, Selin Ay ve Selen Sahra Yıldırım podyuma çıktı. Mayo ve bikini defilesinde zaman zaman şiddetini artıran rüzgar mankenlere zor anlar yaşadı. Rengarenk bikinileri, pareo, kayak botları ve kayak takımları ile kombine eden Emy Organizasyon sahibi Eda Meltem Yılmaz, soğuktan zorlanan mankenleri motive etmek için defile sonrası şömine başında kahve partisi verdi.
Emy Organizasyon ile Argento Mayo'nun kar üstünde gerçekleştirdiği tanıtımların geleneksel hale geldiğini söyleyen Yılmaz, "Defilede tanıtımı gerçekleşen bikini ve mayolar 2017 yılında sahillerde kadınların üzerinde göreceğimiz renk ve modeller. Yaz koleksiyonunu, kış ayında kar üstünde tanıtarak model ve renklere dikkat çekmek istiyoruz. Kar beyaz olduğu için modellerin üzerindeki renkle çok daha güzel görünüyor ve dikkat çekiyor" dedi.

FOTOĞRAFLI