Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, ABD'de tutuklu bulunan eşi Reza Zarrab'dan boşanıyor. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile Rezza Zarrab'a kendisinden boşanmak istediğini bildirdi. Boşanma ile ilgili açıklama ise Amerika'da tutuklu bulunan Rezza Zarrab'dan geldi. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, ABD'de tutuklu bulunan eşi Reza Zarrab'dan boşanıyor.

Reza Zarrab adına yapılan basın açıklamasında şöyle denildi: Ebru Gündeş'in 13.09.2016 itibariyle eşim Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiş avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulanmış ve son olarak da 23.09.2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı kamuoyuna bildiririm." Şarkıcı Ebru Gündeş ile eşi Reza Zarrab hayatlarını 11 Şubat 2010 yılında birleştirmişti. Gündeş, 2011 yılında Alara isimli bir kızı çocuğu dünyaya getirmişti.



REZA ZARRAB 22 MART'TAN BERİ TUTUKLU

Türkiye’de 17 Aralık rüşvet operasyonunda yakalanıp 70 gün hapis yattıktan sonra serbest kalan işadamı Reza Zarrab, İran’a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından dolayı 22 Mart 2016'da Miami’de tutuklanmıştı.