İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da moda etkinliği gerçekleştiren Dosso Dossi Fashion Show, dün akşam düzenlenen konserle başladı.
Türkiye'de de sevilen pek çok parçanın sahibi olan Arash ve Vera Brejneva, Mardan Palace Hotel'de hayranlarının karşısına çıktı. Özel düzenlenen konser alanında çoğunluğunu Rusların oluşturduğu 30 ülkeden yaklaşık 4 bin kişi, unutamayacakları bir gece yaşadı. Gece, çeşitli şovlar ve sürpriz gösterilerle renklendi.
Konsere, Dosso Dossi Fashion Show için kente gelen yabancı katılımcılar davet edildi. Gecede davetliler şıklıklarıyla dikkat çekti. Vera Brejneva'nın canlı sahne performansını dansçıların egzotik dansı eşliğinde izleyen davetliler, ellerindeki cep telefonlarıyla konseri kaydetti. Ardından sahneye çıkan Arash, bir saate yakın şarkılarını seslendirdi.
19 Aralık tarihine kadar sürecek Dosso Dossi Fashion Show kapsamında, dünyaca ünlü isimler Brianna, Kate Line ve Chris Thrace birer konser verecek. Kış döneminde Antalya'nın tanıtılması açısından önemli hareketlilik yaratan ve bölgedeki 5 oteli kapatarak turizme katkı sağlayan Dosso Dossi Fashion Show, Türkiye'nin en büyük maskeli balosuna da ev sahipliği yapacak.

FOTOĞRAFLI