SÖZ Ver şarkısına çektiği klip ile hızlı bir giriş yapan genç sanatçı Dilara Gürkan, dijital platformlarda ve müzik listelerinde ilk sıraya yükselmeyi başardı. Azerbaycan müzik listelerinde de birinci sırada yerini alan Dilara Gürkan, "Söz yazıp beste yapmak için doğmuşum." dedi.

Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Gürkan, Ankara'daki 12 yıllık sahne geçmişinin ardından sözü ve müziği kendisine ait olan 'Söz Ver' şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Bir çok müzik adamı tarafından Gökhan Tepe'nin dişi versiyonu olarak adlandırılan genç sanatçı, "Gökhan Tepe müziğin en tepesidir, ben de kendisinin inanılmaz bir hayranıyım, ses rengi ve tarz olarak Gökhan Tepe'ye benzetilmek bana mutlulukların en büyüğünü verir. Söz yazıp beste yapmak için doğmuşum." dedi.

AZERBAYCAN'DAN TEKLİF ALDI

Klibinin yayınlanmasının ardından Azerbaycan'dan konser ve sahne teklifi alan sanatçı Gürkan, "Kendi şarkımı kendim yapıyorum ve yüzlerce sözü müziği kendime ait şarkım var ama 'Söz Ver' şarkısı benim için özeldi ve ilk albümümde sadece ona yer verdim. Şarkım güzel, sesim var ve her geçen gün kendimi daha da geliştiriyorum çok iyi işler yapacağım." dedi.

İlk single çalışması 'Söz Ver'in yurt dışında liste başı olmasının ardından kolları sıvayan sanatçı şimdi de 'Tasa' isimli yeni şarkısı için harekete geçti.

(FOTOĞRAF)