İSTANBUL, () DÜNYA  turnesi kapsamında pop yıldızı Demi Lovato İstanbul'da konser verdi. Ülker Sports Arena'da düzenlenen konsere Lovato'nun hayranları yoğun ilgi gösterdi.
Demi Lovato, 2008 yılında ilk stüdyo albümü "Don’t Forget" ile Amerika Billboard 200 listesine iki numaradan girerek Altın Sertifika ile ödüllendirildi, 2009'da ise ikinci albümü "Here We Go Again" ile yine Billboard 200 listesinde bir numara oldu.
Henüz 22 yaşında olmasına rağmen "New York Times Best Seller" listesine giren "Güçlü Kalmak: Yılın 365 Günü" kitabıyla da Türkiye'de de milyonlarca gence ilham kaynağı olan genç yıldızın Türk hayranları saatler öncesinde Ülker Sports Arena’nın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Son albümü "Demi"de yer alan "Heart Attack" şarkısı ile de iTunes Amerika ve Avrupa'da birinci sırada yer alarak toplam 16 ülkede dinlenme rekoru kıran Demi Lovato, UNILIFE organizasyonu İstanbul Ülker Sports Arena'yı dolduran 11 bin beşyüz kişiye verdiği konserde "Really Don’t Care" ile başladığı konserinde "Heart Attack", "Let It Go", "My Love Is Like A Star" gibi hitlerini de seslendirdi.

(FOTOĞRAF)