EKRANLARIN sevilen dizisi ‘Kiraz Mevsimi’nin oyuncularından Dağhan Külegeç, uzun süre fakir genci canlandırdığını dileğinin bugünkü dizi ile gerçekleştiğini ancak, bundan pek memnun olmadığını söyledi. Külegeç, “Zengin olmanın çok kötü tarafları varmış. Çünkü bu sıcakta hep ceket giyiyorsunuz. Hep terliyorum. Diyorum ki; Ah ne güzelmiş o fakir zamanlarımız” diyerek espri yaptı.
Zeynep Özek’in hazırlaığı MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programında Liana Dahdouh’un sorularını yanıtlayan Dağhan Külegeç, ‘Kiraz Mevsimi’nde oldukça zengin bir karakteri canlandırdığını, iş adamı olduğunu, üstü açık arabalar kullandığını anlatırken, şöyle dedi:
“Şöyle bir komik durum var; Ben ‘Kavak Yelleri’nde ‘Efe’yi oynarken; daha önceki rollerim de öyleydi. ‘Mahalle çocuğu’, kot- tişört, hep para yok, falan filan. Hep derdim ki; Hep fakir çocuğu oynuyorum, bir gün zengini oynayayım. Bu dizide zengin oldum. Fakat; zengin olmanın çok kötü tarafları varmış. Çünkü bu sıcakta hep ceket giyiyorsunuz. Arabamın üstü açık. Öğlen saat 1’de üstü açık arabayla dolaşıyorum ceketle. Hep terliyorum. Diyorum ki; Ah ne güzelmiş o fakir zamanlarımız. Dizinin güzel bir hikayesi var. Temeli sağlam.”

FOTOĞRAFLI