Özel telefonu hacklenen oyuncunun, kişisel fotoğrafları ve yaptığı mesajlaşmalar basına sızdırıldı. Oscar ödüllü oyuncu Charlize Theron, Hollywood dünyasınınkorkulu rüyası haline gelen hacker'ların yeni kurbanı oldu. Geçtiğimiz haftalarda Jackson adını verdiği bir oğlan çocuğu evlat edinen 36 yaşındaki aktrisin telefonu hack'lenerek şahsi fotoğrafları ve yakınlarıyla yaptığı mesajlaşmalar gibi özel hayatına ait birçok bilgi basına sızdı. Dünyaca ünlü şarkıcı Christina Aguilera ve son zamanlarda yıldızı parlayan aktris Mila Kunis'tensonrasiber saldırıyauğrayanGüney Afrika asıllı oyuncunun telefonundan elde edilen dikkat çekici verilerden biri ise, Afrika'da yaşayan arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalar.

OSCAR'INI ÇİZİYOR

Bunun yanı sıra telefondan çıkan diğer bilgiler ise gittiği yerleri gösteren bildirimler ve sürekli çizdiği Oscar heykelciğinin resimleri.Özel hayatını medyadan uzak yaşamaya özen gösteren oyuncunun basın sözcüsü bu durumiçin yasal yollara başvuracaklarını belirtti.

SUÇLUYU HAPSE ATTIRDI

Sanal saldırının son kurbanlarından oyuncu Scarlett Johansson'ın da telefonundaki fotoğraflar medyaya düşmüştü. Oyuncunun hacker'ı Christopher Chaney yakalanmış ve 60 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalmıştı.