Kanal D ekranlarının sevilen programlarından Beyaz Show'un bu haftaki konukları rock müziğin güçlü yorumcularından Emre Aydın, Bir Erkek Bir Kadın programının oyuncuları Demet Evgar ve Emre Karayel ile “Tuttu fırlattı kalbimi” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Gökçe 'ydi. 

Emre Aydın, hem yeni single’ından hem de eski şarkılarından unutulmaz bir müzik ziyafeti sunarken, başarılı oyuncular Demet Evgar ve Emre Karayel keyif dolu sohbetleriyle geceyi daha da neşelendirdiler. Gökçe de “Kaktüs Çiçeği” adlı yeni albümünün en hit şarkılarını seslendirerek, hem hayranlarına hem de Beyaz Show tiryakilerine müzik şöleni yaşattı.

Beyaz'ın konukları arasında en çok dikkat çeken isim ise Bir Kadın Bir erkek programının ünlü oyuncusu Demet Evgar'dı. Geçtiğimiz hafta 'Bir Kadın Bir Erkek ' programına misafir oyuncu olarak katılan Beyaz, Demet Evgar'ın müzikle ilgilendiğini öğrenince, Evgar'a programın sonlarına doğru bir sürpriz hazırladı.

MUHTEŞEM PERFORMANS

Prodüktörlüğünü yaptığı Multitab grubunun solistlerinden Selim'i canlı yayına alan Beyaz, Demet Evgar'a canlı yayında albümde yer alan şarkıyı canlı söyletti.

Demet Evgar Multilab'ın solistlerinden Selim'le birlikte söylediği internette paylaşım rekorları kıran 'Bu şarkıyı dinliyorsun ' adlı şarkının canlı yayın performansı ise stüdyoda bulunan izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.

TWİTTER'İ SALLADI!

Demet Evgar'ın konuk olduğu Beyaz Show sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Demet Evgar ve Beyaz Show Twitter'da gecenin en çok konuşulan konulardan birisi oldu.

EVGAR MAHİDE EVRAN OLURSA....


Programına konuk aldığı konuklara sürpriz VTR'ler hazırlayan Beyaz, Demet Evgar'ı da es geçmedi. Demet Evgar'ı Muhteşem Yüzyıl'ın Mahide Evran Sultan'ının Beyaz'ın hazırlattığı VTR ise stüdyodakileri gülmekten koparttı.

EMRE AYDIN VE GÖKÇE COŞTURDU

Programın diğer konukları Emre Aydın ve Gökçe'nin söylediği şarkılar ise izleyicilerden büyük alkış aldı.