Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla), () - MISS Super Model Belgium 2014 Yarışması'nda finale kalan 8 güzel, Bodrum'da kampa girdi.
Belçika'nın Brüksel şehrinde geçen hafta düzenlenen ve 60 güzelin katıldığı Miss Super Model Belgium 2014 Yarışması'nda 8 güzel finale kaldı. Finalde yarışacak 8 güzel, Bodrum'un Akyarlar Mahallesi'ndeki beş yıldızlı Kefaluka Resort Otel'de kampa alındı. Günün 8 saatini, ay sonunda yapılacak yarışma hazırlanarak geçiren güzellerin havuz başındaki çalışmalarını yerli ve yabancı turistler de ilgiyle izledi. Belçika'da yapılacak final yarışmasında birinci olan güzelin, Kasım ayındaki Fiji'de yapılacak 'Miss Super Model in the World'e katılma şansı yakayacağı bildirildi.
Yarışmanın organizatörü, stilist Christophe Maes, "Çoğu amatör olan ve modelliğe ilk adımını atan güzellerimizi final yarışması önce daha önce benimde tatil yaptığım Bodrum'da kampa aldık. Burada hem moral depolayıp hem de yarışmaya hazırlanırken bir yandan da mavi yolculuk ile tarihi mekanları ziyaret etmenin keyfini yaşıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI