Mehmet KURT/İZMİR, () - FANTA Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, İzmir'deki açıkhava konserinde onbinlerce kişiyi coşturdu.
13'üncü yılını kutlayan Fanta Gençlik Festivali, şu ana kadar en büyük sahnesini İzmir İnciraltı'nda kurdu. Program Hayrettin'in şovu ile başladı, Athena ve Hadise konseriyle devam etti. Athena, konserin başlamasını heyecanla bekleyen müzik severler için sevilen şarkılarını seslendirdi. Kısa süre içinde çıkacak yeni albümünden bir parçayı da ilk kez İzmir'de seslendiren Athena, sevilen 'Serseri Mayın' şarkısı seslendirmeden önce, "Bu şarkıyı İzmir sahilinde, deniz kenarında yazdık, bizim için İzmir'de seslendirmek bu yüzden çok anlamlı" diyerek şarkısının hikayesini de anlattı. 'Dilek Taşı' gibi nostaljik parçalar da seslendiren Athena, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, "İzmir bence en muhteşem şehirlerimizden, burada olduğum için çok mutluyum" dedi.
Konseri sırasında sevenleriyle zaman zaman sohbet de eden Hadise, "Kimseyi umursamadan yolunuza devam edin, herkese başarılarınızla cevap verin" sözleriyle müzik severlerden alkış aldı. 'Visal' gibi sevilen şarkılarını okuyan sanatçı, hareketli 'Düm Tek Tek' parçasıyla konseri tamamladı.
Festival yoluna, 22 Eylül'de Bursa Asmerkez'de gerçekleşecek konserle devam edecek.

FOTOĞRAFLI