Aybike KARAKULLUKÇU/ANTALYA, () - ANTALYA'da Ramazan Bayramı 'Yıldızlar geçidine' dönüşecek. 2016 sezonuna kötü başlayan turizm kentinde 9 günlük bayram tatili konserlerle renklenecek.
Tatilciler için uzun bayram tatilini fırsata çeviren oteller, ünlü sanatçıları sahnelerinde ağırlayacak. Rixos Sungate Beldibi'nde bayramın ilk günü Bülent Ersoy sevenleriyle buluşacak. Bayramın üçüncü günü Candan Erçetin, 8 Temmuz'da ise Gripin sahnede olacak.
Bu sezonun sürprizi bayramda kapılarını konuklarına açacak olan 'Türkiye'nin ilk parti oteli' olarak nitelendirilen Maya Ses Club Hotel olacak. 18 yaş ve üzerine hizmet veren otelde gün boyu müzik ve eğlence eksik olmayacak. Titreyengöl Mevkii'ndeki otelde bayramın birinci günü Emre Kaya, ikinci günü Kaan Gökman ve üçüncü gün Aynur Aydın konuklara konser verecek.
Kaya Palazzo Golf Resort içerisinde bulunan Kaya Palazzo Convention Center'da arife günü Aşkın Nur Yengi, bayramın son günü ise, Ziynet Sali sahne alacak. Gloria Otelleri ise 5 Temmuz günü Işın Karaca'yı sevenleriyle buluşturacak. Adam&Eve Hotels Belek sahnesinin misafiri ise, 7 Temmuz günü Ozan Çolakoğlu olacak. Aynı gün Merve Özbey&Emre Kınay Rixos Premium Tekirova'da tatilcilerin karşısına çıkacak. Bayramın üçüncü günü Kemer Alva Donna World Palace'da ise Burak Yeter tatilcilere eğlenceli saatler geçirecek.
Side'de bulunan Starlight Resort Hotel'de bayramın birinci günü Fatih Ürek, ikinci günü İlhan Şeşen, üçüncü günü Funda Arar, 8 Temmuz günü ise Gökhan Tepe şarkılarıyla tatilcilere keyifli saatler yaşatacak.
Port Nature Luxury Resort Hotel'in bayram sürprizi ise bayramın ilk günü sahne alan Selami Şahin olacak. Antalya merkezdeki Sunis Hotel Su sahnesinde 6 Temmuz akşamı Volkan Konak olacak.
Sueno Hotels Beach Side'de bayramın ilk günü Sibel Can, ikinci günü Altay, üçüncü günü Ebru Gündeş sevenleriyle buluşacak. Sueno Hotels Deluxe Belek'te ise ilk gün Ebru Gündeş, ikinci gün Enbe Orkestrası, üçüncü gün Sibel Can sahneye çıkacak.
Alanya'da bulunan Adenya Hotel Resort&Spa'nın bayram konuğu ise 7 Temmuz günü Linet olacak. Maxx Royal Belek Golf Resort ise bayram sonunda 8 Temmuz günü İskender Paydaş ve Orkestrası, 9 Temmuz günü ise Ayşe Özyılmazel&DJ Funky 'C' ile misafirlerine eğlenceli bir tatil sunacak.

FOTOĞRAFLI