Sadece 7 yıl içinde öyle büyük bir çıkış yakaladı ki Rihanna.

Çıkardığı albümler satış rekorları kırdı, ödül üstüne ödül kazandı. Dünyada milyonlarca hayranı var. Ama bir o kadar kişi de ondan nefret ediyor... Bunun sebebi de cinselliğini ön plana çıkaran klipleri ve şarkı sözleri. Hatta bazı ülkelerde devlet otoriteleri konserlerinde giyeceklerine bile karışıyor. Sadece bu kadar değil. Bazı aileler de çocuklarının gelişimine olumsuz etkisi olur diyerek şarkılarını yasaklıyorlar.

Rihanna ile ilgili son haber bir süre önce Angelina Jolie cephesinden geldi. Basına da yansıyan haberlere göre Jolie, çocuklarının Rihanna şarkılarını dinlemesini yasakladı. Zaten bir süredir Jolie'nin Rihanna'nın sesini duyduğu zaman tüylerinin diken diken olduğu biliniyordu.

Ama geçen hafta çocukları 8 yaşındaki Pax ve 7 yaşındaki Zahara'yı Rihanan'nın Birthday ake adlı şarkısını dinlerken duyduğunda iyice çileden çıktı. Ve daha o dakika çocuklarına Rihanna şarkılarını dinlemeyi yasakladı. Bu konuda çocuklarının bakıcılarına da talimat verdi.

Jolie'nin bu kadar sinirlenmesinin nedeni Birthday Cake adlı şarkının küfür içeren sözlerinin oğlu Pax tarafından ezbere biliniyor olması. Jolie, Rihanna'nın seksapelini çok fazla önplana çıkarmasından da şarkı sözlerinin aşırı cinsellik ve küfür içermesinden de rahatsız oluyormuş. Çocuklarının da bu tür unsurlar için henüz çok genç olduğunu düşünüyormuş