Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demet Akalın; ‘Yeni albümde İdo’dan da bir parça var. Dün hatta okuması vardı. Stüdyoya bir gittim; İdo getirmiş çiğ köfteleri, ‘Abla çiğköfte getirdim ama ben diyetteyim yiyemiyorum’ dedi. Ben valla yedim, acılı acılı… Albümüm 23 Nisan’da çıkıyor. İsmi ‘Rekor’ olacak. Geçen sene çok ödül aldım. Ben 8-9 ay hamileliğim boyunca uzak kaldım ama bu sene ödülleri Gülşen toplar. Hem yazıyor, hem okuyor, hem başkasına veriyor. Ben bir popstar olduğum halde bunu söyleyebiliyorum! Bir tane de arabesk okudum albümde. Onu da İbrahim Bey’e (Tatlıses) dinletmek lazım. Albümde Yıldız Tilbe’nin de çok eski bir şarkısını okuyacağım’ dedi.

YALINAYAK ŞARKI SÖYLERİM!

Akalın ayrıca; ‘Stüdyoya giderken bir uğurum var. 10 yıllık eşofmanımla gidiyorum. Yalın ayak şarkılarımı okuyorum. Ben cins bir kadın olduğum için öyle cins cins huylarım var’ diye konuştu.

Ünlü şarkıcı öte yandan; ‘Eve kamera koydum bebeğimi izliyorum. Daha biraz evvel kulisteyken baktım, izledim. Hayran hayran onu izliyoruz. Ama konserlerime götüreceğim. Çok özlüyorum çünkü. Geçen gün Pınar Altuğ’la konuştum. ‘Daha dur daha bunlar bir şey değil’ dedi. Bana eskiden anlatırlardı evlat sevgisini falan, ‘Yaa bırakın o kadar da değildir’ derdim. Ama evlat sahibi olunca bende anladım ki başkaymış.”

Demet Akalın basın toplantısının ardından BVS Grup’a ait Sahne İstanbul’da sahneye çıktı ve sabahın ilk ışıklarına kadar eski ve yeni şarkılarından oluşan muhteşem bir konser verdi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN