Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da gerçekleştirilen 13. Fanta Gençlik Festivali’nin Üçüncü Konseri'ni yaklaşık 70 bin kişi izledi. Hadise ve Grup Athena, hayranlarına unutulmaz gece yaşattı.
Samsun Batı Park'ta bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen Fanta Gençlik Festivali'ne Grup Athena ve Hadise katıldı. Konser öncesinde gün boyunca festival alanındaki Ayak Bilardosu, Mega Langırt, Fanta İçme Bisikleti gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 14 oyunla eğlenceye doyan festival severler, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.
Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali'nin Samsun’daki üçüncü konserini yaklaşık 70 bin kişi izledi. Konserde, bir de sürpriz yaşandı. Ahmet Özdemir isimli genç, sahneden kız arkadaşına on binlerin önünde evlenme teklifinde bulundu. Athena sahne almadan önce gerçekleşen romantik ve sürprizli teklife Ahmet Özdemir’in kız arkadaşı 'Evet' cevabı verdikten sonra çift, tüm seyirciler tarafından coşkuyla alkışlandı. Athena, konserine tüm takımların marşı haline gelen 'Holigan' şarkısı ile başlarken, şarkı aralarında izleyicilerle de sohbet etti.
Athena'dan sonra sahneye çıkan Hadise ise şovlarıyla seyircileri coşturdu. 'Mesajımı almıştır o' şarkısıyla kansere başlayan Hadise, izleyicilere kalp işareti yaptırdıktan sonra "Muhteşem bir görüntü, sizin karşınızda mutluluktan ağlayabilirim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI