Kırmızı Kedi Alaçatı Kitabevi; Gazeteci-Yazar Mine G. Kırıkkanat ve Şair-Yazar Ataol Behramooğlu’nu  29-30 Temmuz günlerinde saat 20.30'da düzenlenecek olan imza günlerinde okurlarıyla bir araya getiriyor.

 Yalnız Türkiye’de değil, yurt dışında da gazeteciliğiyle tanınan Mine G. Kırıkkanat'ın Mayıs 2017'de yayınlanan 'Paris' isimli kitabı dahil olmak üzere; Kırmızı Kedi Yayınevi'nden yayınlanmış 8 kitabı bulunuyor. Romanlar, araştırmalar, hatta çocuk kitapları var bunların arasında. Kırıkkanat; son kitabı 'Paris'te, dünyanın en romantik kenti olan Paris'i kafelerinden kiliselerine, tarihinden siyasi geçmişine kadar tanıtıyor, şehirde keyifle gezdiriyor.

 Değerli şair-yazar Ataol Behramoğlu ise; Kırmızı Kedi Yayınevi'nden 2014 yılında yayınlanmış olan, 'Sivil Darbe' ve 'Yalancının Ampulü' kitaplarıyla Türkiye siyaset tarihine ışık tutuyor. Behramoğlu bu kitapları yanında şiir kitaplarını da imzalayacak ve okurlarıyla sohbet edecek.

 Alaçatı Kırmızı Kedi Kitabevi’nin bir sonraki konuğu Genelkurmay Eski Başkanı Sayın İlker Başbuğ olacak, kitaplarını imzalayıp okurlarıyla buluşacak.

(FOTOĞRAF)