İstanbul, () - ÜNLÜ Avustralyalı aktör Hugh Jackman'ın ses tellerinde meydana gelen kanama nedeniyle 'An Evening with Hugh Jackman' gösterisi iptal edildi. Bilet alan seyircilerin ücretleri 19 Mart'tan itibaren iade edilecek.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, dün ilk gösterisini gerçekleştiren Hugh Jackman'ın ses tellerinde başlayan kanamanın ilerlemesi üzerine, bu akşam, yarın ve cuma günü yapılacağı açıklanan 3 gösteri iptal edildi.

Açıklamaya göre, sanatçının sağlık durumunu takip eden Kulak, Burun, Boğaz ve Ses Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İsmail Koçak, Hugh Jackman'ın ABD'deki özel doktoru Gwen Korovin ile yaptıkları istişare sonucunda bu kararı almak zorunda kaldıklarını belirtti. Doç. Dr. Koçak, şunları söyledi

“Hugh Jackman'ın ses teli muayenesinde, sol vokal kordda kanama saptanarak tedavi altına alındı. Sayın Jackman'ın ABD'deki doktoru ile ortak değerlendirmemiz ardından vardığımız sonuç, performansın devam etmesinin mümkün olmayacağıdır. Bu dönemde aktif kullanımı, ileride kalıcı ses teli hasarı yaratabilecektir. Ancak, tedavisi tamamlandıktan sonra gösterilerine kaldığı yerden devam edebilir.

HUGH JACKMAN'DAN TÜRK HAYRANLARINA MESAJ

Hugh Jackman da, hayranlarına yaptığı açıklamada, “Merhaba. Size üzülerek şunu söylemek istiyorum ki... Sol ses telimde kanama olduğu tespit edildi. Doktorlarım İsmail Koçak ve Gwen Korovin'in tavsiyeleri üzerine, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeki şovumun geri kalanını iptal etmek zorunda kaldım. Önümüzdeki günlerde, bir süre ses tellerimi dinlendirmek durumundayım. Bir yere ayrılmayın... Mümkün olan en kısa sürede İstanbul'a dönüp, bunu telafi edeceğim dedi.

BİLET ÜCRETLERİ 19 MART'TAN İTİBAREN İADE EDİLECEK

Bu arada, Zorlu Performans Sanatları Merkezi, bilet ücretlerinin 19 Mart tarihinden itibaren iade edileceğini duyurdu.