İSTANBUL, ()-D&R, Türkiye'nin mağazalarında düzenlediği, 'D&R Live' etkinlikleri ile Kasım ayı boyunca en çok okunan kitaplar ve en sevilen yazarları kitapseverler ile  buluşturuyor.

Kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünlerini ziyaretçilerine sunan D&R, Türkiye’de birçok farklı şehirdeki mağazalarında düzenleyeceği imza günleriyle Ayşe Kulin'den Emre Kongar'a, Murat Yetkin'den Yılmaz Özdil'e, Nilay Örnek'ten Kaan Sekban'a kadar en ünlü yazarları sevenleri ile bir araya getiriyor.

 OYUNCU KEREM FIRTINA "EN YAKIN ARKADAŞIM BİR DELİ" ADLI KİTABI İLE D&R LİVE'DE

 “Kiralık Aşk”, “Kurtlar Vadisi”, “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, “Karadayı” gibi dizilerin sevilen oyuncusu Kerem Fırtına “En Yakın Arkadaşım Bir Deli” adlı ilk kitabını 18 Kasım Cumartesi günü Saat 15.00'de D&R İstinye park, 19 Kasım Pazar Günü Saat 15.00'de ise D&R Suadiye'de sevenlerine imzalayacak.  

AYŞE KULİN YENİ KİTABIYLA D&R KANYON'DA

Kaleme aldığı biyografik eserleri ve romanlarıyla en çok okunan yazarlardan biri olan ve birçok ödüle layık görülen Ayşe Kulin, geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni kitabı "Kördüğüm" ile 18 Kasım Cumartesi Günü Saat 15.00'de D&R Kanyonda olacak. Çok okunan eserleri diziye uyarlanan ve 'UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi' olarak  Ayşe Kulin edebiyatseverler ile buluşacak.

İZMİR FORUM BORNOVA D&R, SEVİLENYAZARLARI AĞIRLIYOR

Türkiye’deki başarılı finans kariyerini sekiz yıl önce bırakıp Uganda’ya yerleşen Meltem Yaşar ‘Pigmelerle Dans’ adlı kitabıyla 18 Kasım Cumartesi Günü Saat 14.00'de İzmir Forum Bornova'da olacak. Meltem Yaşar’ın ardından Saat 16.00'da İzmir Forum Bornova D&R,  çocuk ve gençlerin severek takip ettiği eserlerin sahibi Cem Gülbent'i ağırlayacak. 18 Kasım Cumartesi günü ayrıca ‘Ponpon Kediye Ne oldu?’ ve ‘Kayıktaki Çocuk’ kitaplarıyla minik kitapseverler için yeni öyküler sunan Tuba Sevde Okçu 18 Kasım Cumartesi Günü Saat 15.30 'da Ankara Tunalı D&R'da çocuklar için sevilen kitaplarını imzalayacak. Yazar Cevat Turan da Çorum AHL Park D&R'da okuyucularıyla buluşacak.

EMRE KONGAR, NEBİL ÖZGENTÜRK, MURAT YETKİN VE YILMAZ ÖZDİL PAZAR GÜNÜ D&R'LARDA

19 Kasım pazar günü gazeteci-yazar Prof. Dr. Emre Kongar, saat 16.00'da D&R İstinyepark'ta, sevilen belgesellerin yapımcısı Nebil Özgentürk saat 15.00'te D&R Kanyon'da kitaplarını imzalayacak. Gazeteci-yazar Murat Yetkin son kitabı "Meraklısı için Entrikalar" kitabıyla pazar günü saat 15.00'te Ankara Cepa'daD&R'da, Yılmaz Özdil de  "Sen Kimsin" ile saat 13.00'te Ankara Tunalı D&R'Da okuyucularıyla bir araya gelecek.19 Kasım pazar günü ayrıca "Emiyor mu" kitabıyla annelik klişelerini ti'ye alan Hande Birsay saat 15.00'te Ankara PanoraD&R'da, oyuncu Yunus Günçe de "Eyvallahım Var" kitabını saat 15.00'te Caddebostan Kültür Merkezi D&R'da imza gününe katılacak.20 Kasım pazartesi günü "Tebrikler Kovuldunuz" kitabıyla büyük yankı uyandıran Kaan Sekban saat 12.00'de D&R Kanyon'da kitaplarını imzalayacak.

MİNİK OKUYUCULAR İÇİN DE İMZA GÜNLERİ

25 Kasım Cumartesi Günü ise Sezen Aksu Taşyürek saat 15.30'da D&R İstinye Park'ta "Canavarlar Gece Gelir" kitabını imzalarken aynı saatte "Şirin" serisinin yazarı Birsen Ekim Özen D&R Kanyon'da okuyucularıyla buluşacak. "Fark Yaratan Anne Baba" kitabıyla ebeveynlere tavsiyelerde bulunan yazar Neslihan Erdoğdu da saat 15.00'te D&R Marmara Forum'da kitaplarını imzalayacak.

"Bütün İyiler Biraz Küskündür" kitabıyla kısa sürede çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan Nilay Örnek de 25 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'de D&R Emaar'da okuyucularıyla buluşacak. Nilay Örnek 26 Kasım Pazar günü de D&R Kanyon'da kitaplarını imzalayacak.

26 Kasım pazar günü markastratejisti Didem Moralıoğlu saat 15.00'de İzmir Forum Bornova D&R'da yemek kültürü araştırmalarıyla tanınan Gülhan Kaya saat 15.00'de Ankara Panora D&R'da, "Manyak Anne" kitabıyla dikkat çeken Şebnem Seçkiner de saat 13.00'de Agora Adapazarı D&R'da,son kitabı "Güzel Kaybettik" ile dikkat çeken Caner Yaman saat 15.00'de Samsun Yeşilyurt D&R'da okuyucularıyla buluşacak.

(FOTOĞRAF)