MERSİN'e gelen, 'Bana Masal Anlatma' filminin oyuncuları sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Oyunculara yoğun ilgi gösteren hayranları bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Bana Masal Anlatma filminin oyuncuları Hande Doğandemir, Fatih Arıtman, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Berat Yenilmez, Çağlar Ertuğrul, Tarık Ünlüoğlu ve yönetmen Burak Aksak Mersin'in merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Palm City AVM'de bulunan Cinemarine geldi. Filmin oyuncularının geleceğini haber alan sanatseverler ise sinemaya akın etti. Oyuncular ve yönetmen Burak Aksak, kurulan platformda filmi izlemeye gelenleri tek tek selamlarken Timur rolü ile bilinen Tarık Ünlüoğlu ise hayranlarına takılarak, "Hepiniz seyirci misiniz? O zaman biletleri görelim. Yoksa bedavaya mı geldiniz? Biletleri gösterin" demesi üzerine sanatseverler biletlerini gösterdi. Bunun üzerine Ünlüoğlu, "Hadi bakalım, çok güzel bir film seyredeceksiniz" dedi.

Filmde Nafi rolü ile sevenlerinin gönlüne taht kuran Cengiz Bozkurt da, yaz boyunda Mersin'de kaldığını belirterek,"Ben yazın buradaydım zaten. Yaklaşık bir ay film çektik. Sizleri çok seviyorum. Geldiniz için ayaklarınıza sağlık" diye konuştu.

Selamlama ve kısa konuşmanın ardından oyuncular salona geçerken, hayranları da fotoğraf çektirme imkanı buldu. Film başlamadan önce de salonu dolduran yüzlerce sanatseveri selamlayan oyuncular ve yönetmen Burak Aksak, gösterdikleri ilgi için Mersinlilere teşekkür etti. Filmin başlamasının ardından basın mensupları ile bir araya gelen Burak Aksak, çok keyifli bir yapıma imza attıklarını belirterek şunları söyledi:

"Film çekmek uzun ve gergin bir süreçtir. Bir derdiniz var, onu anlatıyorsunuz. Bu insanlara ne kadar geçiyor bilmiyorum ama umarım geçer çünkü tek derdiniz o oluyor. Biraz anlaşılmak istiyorsunuz ama ne kadar anlaşıldığınız ise muammadır. Fakat herkes rakamdan bahsediyor. Rakamlardan ziyade insanlar kendinden bir şeyler bulabiliyor mu o önemli. Benim için de bu önemli. Benim için en büyük şey anlaşılmaktır. Film iki haftadır vizyonda, çok güzel şeyler söylüyorlar ama bunlar hep övgü dolu şeyler. Şu an bir şey söylemek için çok erken."

FİLMİ 2-3 KEZ İZLEYENLER VAR

Cengiz Bozkurt ise filmi çok kez izleyen sanatseverlerin olduğuna dikkat çekerek, "Seyirciden sosyal medya üzerinden, '2'nci kez, 3'ncü kez izliyoruz' deyip biletlerini çekip gönderiyorlar. Bu da filmin çok beğenildiğini, gidildiğinde mutlu olunduğunun bir işaretidir. Ben uzun zamandır insanların bir filmi '2-3 kez izledim' dediğini hatırlamıyorum. Onun için demek ki, insanlar filmden mutlu ayrılıyorlar" dedi.

Ünlüoğlu ise gişeden memnun olmadıklarını söyledi. Ünlüoğlu, "Şu ana kadar 3,5-4 milyon seyirci bekliyorduk ama biraz zayıf başladık. Fakat giderek artan bir trend içerisindeyiz. Ondan dolayı çok mutluyuz. Tahmin ediyorum, önümüzdeki hafta bu dediğim rakama ulaşırız. Gerçekten çok güzel bir film oldu. Çünkü çocuklar çok iyi yaptı. Yönetmenimiz ve rejisörümüz çok genç bir arkadaş. İleride daha da önemli bir isim olacak. Muhteşem bir kadromuz var. Gençler ve dinamikler ve onların hep yanında olacağız."

FOTOĞRAFLI