İki önemli yazar daha bu hafta sonu D&R'da okurlarıyla buluşacak. Arda Bafra 22 Temmuz Cumartesi günü 15:00’te D&R Zorlu’da olurken, Nebil Özgentürk Pazar günü 18:00'de D&R Suadiye'de kitabını imzalayacak.

"SİGNUM ERİL VE DİŞİLİN DANSI" KİTABININ YAZARI ARDA BAFRA ZORLU'DA

D&R, sevilen yazarları okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor.  D&R Zorlu, 22 Temmuz Cumartesi günü 15.00’te eril ve dişil enerjileri dengeleme konusunda çalışmalara imza atan Arda Bafra’yı ‘Signum Eril ve Dişilin Dansı’ kitabının imza gününde ağırlayacak. 

“Kitabımda ‘eksik olduğunu’ ve ‘tamamlanman gerektiğini’ söyleyen bir şey bulamayacaksın. Bunca yıl kişisel gelişim kitapları birtakım eksiklerimizin olduğunu ve bunları nasıl tamamlayacağımızı, nasıl ruhsal gelişim yolunda ilerleyeceğimizi söylediler. Oysa senin hiçbir eksiğin yok!” diyen Arda Bafra,  kitabında eril ve dişilin dansını öğrenerek tüm hayallere ulaşmayı sağlayacak denge noktasını anlatıyor.
 
BELGESELCİ NEBİL ÖZGENTÜRK D&R SUADİYE’DE 

Türkiye’nin yaşayan belleği ve en önemli belgeselcilerinden biri olan, anlattığı birbirinden güzel insan hikâyeleriyle pek çok değerli ismi tanıtan Nebil Özgentürk, yeni kitabı Babayani’yi okurlarıyla buluşturdu. Nebil Özgentürk kısa sürede çok satanlar listesine giren ve ilk kez kendi hikayesine yer verdiği yeni kitabının imza günüyle 23 Temmuz Pazar günü 18.00’de D&R Suadiye’de olacak.

(FOTOĞRAFLI)