ADANA'da Casa De La Danza Dans Evi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Tango Festivali, tarihi Kız Lisesi'nde açılış etkinliğiyle başladı.
Tarihi Kız Lisesi'nde saat 21.00'da başlayan etkinliğe çok sayıda davetli katıldı. Davetliler, tangocular Utku Küley ve İris Başak Doğdu'nun gösterisi öncesi, sahnede hünerlerini sergiledi. Saatlerce yorulmadan dans eden davetliler, gecenin ilerleyen saatlerinde sahneyi usta tangocular Utku Küley ve İris Başak Doğdu'ya bıraktı.
Alkışlar eşliğinde dansa başlayan Küley ve Doğdu, performanslarıyla büyük beğeni topladı. Küley ve Doğdu'nun figürlerini hayranlıkla izleyen davetliler, dans gösterisinin sonunda çifti ayakta alkışladı. 3 gün sürecek etkinlikler, bugün saat 21.00'da Adana Ramada Otel'de Arjantin'den Demian Garcia ve Aurora Lubiz çiftinin şovu ile devam edecek. Program kapsamında yarın saat 18.30'da Adana Tarihi Kız Lisesi'ndeki tango yarışması düzenlenecek. Yarışmada, Dünya Tango Şampiyonası Baş Jüriliğini yapan Demian Garcia - Aurora Lubiz ve Somer Sürgit- Jessica Stserbakova jüri olacak. Etkinlik saat kapanış dansıyla son bulacak.

FOTOĞRAFLI