10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 77. yıldönümünde Kartal’da düzenlenecek bir dizi etkinlikle anılacak.

 

Kartal’daki anma programı, 10 Kasım Salı saat 08.55’te Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Kartal Belediye Başkanlığı, İlçe Protokolü, Kartal’daki okulların yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve Kartal halkının katılımıyla Kartal Cumhuriyet Alanı Atatürk Anıtı’na çelenk konmasıyla başlayacak. Saat 09.05’te gerçekleştirilecek 2 dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Türk Bayrağının yarıya indirilmesinin ardından, Kartal Belediyesi ve Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser programı gerçekleştirilecek. “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri” için saat 09.25’te Bülent Ecevit Kültür Merkezi’ne geçilecek. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde saat 09.30’da Kartal Müzik Öğretmenleri Korosu’nun sahne alacağı “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri” ile anma programı sona erecek. 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile gerçekleştirilecek olan, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü Anma Programı’na tüm halkımız davetlidir.