Bingöl'de, Genç Caddesi'ndeki AK Parti il binası yakınında 29 Ekim 2011 günü üç kişinin hayatını kaybettiği olayda üzerindeki bombayı patlatan Nazlı Görer'in (31) babası Hakkı Görer'in, kızının canlı bomba olduğunu televizyondan öğrendiği belirtildi.

Ailesinin oturduğu Onur Mahallesi'ndeki komşuları, baba Görer'in inşaatlarda işçi olarak çalıştığını ve uzun süredir kızlarından haber alamadıklarını anlattı. Komşuları, Nazlı Görer'i hiç görmediklerini de söyledi. Daha önce Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Alınkiri köyünde yaşayan ailenin, maddi imkansızlıklar sebebiyle yıllar önce İzmir'e göç ettiği belirtildi.

Ailenin iki çocuğundan biri olan, "Rohani" kod adlı Nazlı Görer'in ilkokul mezunu olduğu, ekonomik sebeplerle öğrenimine devam edemediği öne sürüldü. Terör örgütü PKK'ya katılan Görer'in, 2003 yılında İzmir'de kanunsuz gösterilere katılmak ve pankart asmak suçlarından mahkeme kararıyla arandığı, bu sırada terör örgütüne katılıp Kuzey Irak'a gittiği belirtildi. Babası Hakkı Görer'inse Yamanlar Polis Merkezi'ne, kızlarının kayıp olduğu ve hayatından endişe ettikleri için başvurduğu kaydedildi. Kızlarının canlı bomba olduğunu öğrendikten sonra evlerinden ayrılan Hakkı Görer ve anne Perişan Görer'in, cenazeyi teslim almaya gittiği belirtildi.