Samsun'da gece bekçisi olan 28 yaşındaki Uğur K., 4 yıl birlikte yaşadıktan sonra 2 yıl önce resmi nikahla 22 yaşındaki M.K ile evlendi.

3 çocukları olan çift bir süre sonra anlaşamayınca, M.K. boşanma davası açıp evi terk etti. Genç kadın, çocuklarına bakmak için de bir gazinoda çalışmaya başladı.

Eşinin gazinoda çalışmasına sinirlenen Uğur K. arkadaşı Emrullah K. (28) ile birlikte eşinin çalıştığı gazinoya gitti. İddialara göre gece geç saatlerde M.K.'yı gazinodan çıkarıp ıssız yere götürdü. İddiaya göre Uğur K. önce eşini dövdü, sonra zorla ilişkiye girdi.

"KONUŞMAK İÇİN SAKİN BİR YERE GİTTİK"

Olayın ardından M.K. kocasından ve arkadaşından şikayetçi oldu. Tutuklanan Uğur K. ve arkadaşıilk kez hakim karşısına çıktı. 15 yıla kadar hapsi istenen Uğur K. eşinin kendisine iftira attığını ileri sürerek, "Beni terk edip gazinolarda çalıştığı için kendisine kızmıştım.

Bunu konuşmak için arkadaşımla onu alıp konuşmak için sakin bir yere gittik. Burada ters konuşunca kendisini dövdüm. Başka bir şey yapmadım" diye konuştu.

M.K., ise ifade değiştirdi ve "Sadece beni dövdü. Yüzümü kanlı kanlı görünce kendisine çok kızdım. Bu yüzden, 'Bana tecavüz etti' dedim. Ama böyle bir şey olmadı. Şikayetçi değilim. Boşanma davamı da geri aldım" dedi.

"EŞİM KÖTÜ YOLA DÜŞMESİN"


Tahliye talebi reddedilen Uğur K. gözyaşlarını tutamayarak, "Eşim ve çocuklarıma sahip çıkın hakim bey. Kalacak yerleri yok. Sokaklarda kalıyorlar. Bir yere yerleştirin. Eşim kötü yola düşmesin" diye yalvardı. Daha sonra parmağındaki altın alyansı çıkarıp eşine fırlatarak, "Bozdurup harçlık yapın" dedi.