Makyaj denildiğinde akla ilk gelen ürünlerdendir ve bu yüzden de çok dikkatli seçilmesi gerekir. Lipkit güvencesi ile tamamen orijinal olan bu ürün kullanan herkes için de makyaj çantasının ayrılmaz bir parçası olacaktır. Bir kadın için çok büyük anlamı vardır rujun ve kullanılan ürünün özellikleri de dikkat edilen noktalardan biridir. Giyilen kıyafete göre; bir akşam yemeğinde ya da günlük kullanımda veya mevsime göre; bahar esintisinde çiçeklerin tazeliği ile birleşen ve doğadaki ferahlığı yansıtan renkleri ya da kışın soğuk havalarda aynı zamanda koruyucu özellik gösterenine kadar her an farklı bir kişiliği yansıtır. Lipkit ruj da bir kadının beklediği birçok şeyi karşılar. Sunduğu renk seçenekleri ile isterseniz bir davete katılın isterseniz bir arkadaş toplantısına istediğiniz rengi size anında sunmaktadır. 


Renk Yelpazesi

Birden çok yerde birden çok ortamda eskort ankara  kullanabilmeniz için sunulan renkler toplamda 5 adettir. Bunlar;

·         Candy ile girdiğiniz ortamın yıldızı olabilir,

·         Soft’u tercih ettiğinizde yumuşak bir dokunuş vurgusu yapar,

·         Chocolate ise dudaklarınızda çikolatanın etkilerini taşır,

·         Love da en büyük mutluluklardan biri olan aşkın ifadesidir,

·         Pinky ile de tozpembe ya da uçuk bir imaj çizebilirsiniz.

Avantajları

Bir rujun kullanımında çok önemli detaylar gizlidir. Bunlar da makyajın sihrini oluşturur. Öylesinde kullanmış olmak için kullanılacak bir malzeme değildir. Çok yönlü olması gerekir. Bu ürünün kullanıcısına sağladığı özelliklerden bazıları ise şöyledir;

·         Adı üzerinde sıvı haldedir. Bunun özelliği ise kolayca uygulanabilmesidir. Taşırma sorunu yaşamadan kullanılır. Dahası ise hızdır, hız kazandırır. Hemen sürüp çıkabilir ya da gün içinde hızla makyajınızı tazeleyebilirsiniz.

·         Sürüldükten sonra görünümü de göze hoş gelmelidir. Sıvı olmasının sağladığı avantajlardan biri de budur. Verdiği görünüm pürüzsüz hatta ipeksidir. Seçtiğiniz renk ne olursa olsun baş döndürücü bir güzellik katar.

·         Bir makyaj ürünündeki en can sıkıcı nokta ise cilt tipine uygunluktur. Aslında ondan da çok insanı malzemenin yapısındaki yağlılık rahatsız eder. Dudaklarınızda yağlı bir his sizi mutlu etmez, ne kadar güzel görünse de. Oysa bu üründe böyle bir durum yaşamazsınız. Yağ bazlı bileşenler içermediği için sağladığı güzelliğe de gölge düşmez.

·         Günün modasını mutlaka ki bir yerlerden takip edilmektedir ve moda renkler de renk kartelasında olduğu için geride kalmaz, güncel olarak takipte kalırsınız.

·         Böyle bir ürünü şu anda çok uygun çıkış fiyatı ile almanız hatta kullanmaya başlamanız bile en fazla 3 günü bulur ki bu en kötü ihtimaldir. Ürün elinize çok daha kısa sürede de ulaşabilir. Gün içine 15’e kadar siparişinizi verdiğinizde aynı gün içinde kargoya verilmektedir. Türkiye’nin her yerine teslimat yapıldığı için bu süre değişiklik göstermektedir.

·         Bugün sosyal medyadan araştırdığınızda birçok kişinin özellikle de ünlülerin bu ürünü kullandıklarını göreceksiniz. En çok satılan ve tercih edilen ürünlerde üst sıralarda yer almaktadır.


Ödemeler


Siteye girip siparişinizi vermeniz gerekir. Bunun için sipariş bölümüne girmeniz, ad, soyad ve adresinizi içeren bilgileri tam ve doğru olarak doldurmalısınız. Siparişinizin ödemesini yapmak için;

1.    Banka hesabınızdan EFT ya da havale yapmak,

2.    Ürün kapınıza geldiğinde ödemek ve bunun için de alternatifler;

a.    Nakit olarak

b.    Kredi kartı kullanarak

Ürün kapıya geldiğinde Aras kargo görevlisine ödemeyi yapabilirsiniz. Kredi kartı kullanmak isterseniz; axess, world, advantage, Cardfinans, Vakıfbank, Garanti, HSBS, maximum ve ING bank alternatiflerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.