Artık kuaföre de gerek yok! Her gün farklı model her gün farklı bir dünya. Tarzınızı kendiniz yaratın ve zarar vermeden saçlarınızı en muhteşem görünümü kazandırın. Gece dışarı çıkarken, özel bir davete giderken ya da sadece kendinize güzel görünmek için yapmanız gerek bir adet saç düzleştiriciye sahip olmak. Beko saç düzleştiricileri yetkili bayilerimizde sizleri bekliyor. Saç düzleştirici modellerimizi inceleyebilir size uygun olanını seçebilirsiniz. Yeryüzünde kendine bakan ve kendine bu kadar özen gösteren başka bir canlı yoktur. Kadınların dünyasını herkes bilir. Her zaman bakımlı her zaman güzel ve muhteşem olmak isterler. Zamanı gelince titiz, zamanı gelince muhteşem ve zamanı gelince kusursuz olmak isterler.

Oldukça Kullanışlı…

Beko’dan sizler için tasarlamış olduğu 180 Kiloya Kadar Tartma Kapasiteli LCD Ekranlı Cam Yüzeyli Tartı sayesinde artık vücudunuzda kurtulması zor kilolarınızı kontrol altına alabileceksiniz. Her şeyi kendileri için yaptıklarını savunsalar da çevrelerine her zaman güzel ve bakımlı görünmek isterler. Kişisel bakım çok zaman alabilir. Ama bunun için artık vazgeçilmez ürünler var. Beko dünyasının kişisel bakım serisinde yer alan  epilasyon aletleri, saç düzleştiriciler, saç şekillendiriciler, saç kurutma makineleri ve banyo tartısı ile bütün ürünler onlar için.

Her saç türüne yani ister dalgalı ister düz ister kıvırcık olsun size uygun olarak tasarlanmış olan  makineler en düşük 1400 wattan  2000 watta kadar bir çok seçeneğiyle raflarda yerini almış durumda. Turbo hava üfleme özelliği sayesinde yoğun ve gür saçları kurutmak zorluktan çıkıyor keyfe dönüşüyor. Kişisel bakım ürünlerinden olan epilasyon aletleri ile kadınların işi artık daha da kolay. Yapmanız gereken size uygun olanı seçmek. Artık zamanla yarışmanıza gerek yok beko sizin için herşeyi daha da kolaylaştırıyor.

 Hem sağlık açısından hem de şekil alma kolaylığını yaratabilmek açısından saçları kurutmak şart. Bu işlemi daha kolay ve pratik bir hale getirmek ise elbette Beko’nun işi. Uzun, kısa, dalgalı, kıvırcık, düz hiç fark etmez, siz nasıl isterseniz…

 

Kaynak: http://www.beko.com.tr/kisisel-bakim.html