Her cins kıymetli halınız, hassasiyetine dikkat edilerek, özenle solmadan yıpranmadan yıkanır. Son teknoloji ürünü dev makinelerimizde özel temizleyicilerle yıkanan halılardaki lekelerden eser kalmaz. Yurt dışından özel olarak getirtilen organik halı şampuanları halıdaki tüm akarları yok eder, sizi ve ailenizin sağlığını tehdit eden alerjenlerden, bakterilerden kurtarır.

Kadıköy ve çevresinde yıllardır profesyonel halı yıkama hizmeti veren firmamız, size en uygun fiyata en kaliteli çözümleri sunmaya devam ediyor. Yoğun iş temposu ve modern çağın hızı yüzünden vakit bulamadığınız halı yıkama işi için ev ve iş yerlerinize kadar gelerek halılarınızı alıyor, halı yıkama işlemi sonrası, halılarınız kurutarak geri getiriyor.

Haftanın her günü çalışıyoruz. Ücretsiz servisimiz istediğiniz her gün sancaktepe halı yıkama firmamız halılarınızı adresinizden alır, 2 gün içerisinde mis kokulu, canlı renklerine yeniden kavuşmuş, lekesiz halılara sahip olursunuz. Size bir telefon kadar yakınız, arayın sizi diğer tüm detaylar ve ekonomik halı yıkama ücretlerimiz hakkında bilgilendirelim.

Firmamızda önce tozu alınan sonra otomatik makinelerle köpük köpük yıkanan halılarınız, suyu alınarak özel hazırlanmış klimalı kurutma odalarına alınır. Özel odalarda kuruyan halılar, dış ortamdaki tozdan, isten uzakta kurur ve hijyen özelliğini yitirmeden, tüm kontrolleri yapılarak, ambalajlanır ve adresinize teslim edilir. Sadece 2 gün içinde pırıl pırıl temizlenmiş, canlı renklerine kavuşmuş halılara sahip olursunuz. Kadıköy halı yıkama bünyesindeki ustalarımız püskülü sökülmüş, kaytanı bozulmuş halılarınızın da onarımını yapar. İplik ve renk seçiminde titiz davranan halı ustalarımız, ilmeği sökülen onarım isteyen halılarınızı onarır değerli halılarınız yeniden güzel bir görünüme sahip olur.