İsrail Kudüs’te katliam yapıyor… İsrail’in coğrafi noktası çok önemli. İslam ülkelerinin içinde küçücük bir yüzölçümüne sahip Yahudi bir ülke…

Bunların hedefi 3 Dünya savaşı…

İsrail bu noktadan Dünya’yı yönetiyor. Yüzölçümü olarak küçük bir ülke olabilir ama, bu gün dünyayı yöneten Yahudi Lobisi’dir.

Nasıl ki Amerika Tel Aviv'deki Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıma kararı almış ve geçtiğimiz günlerde bu işlemi gerçekleştirmişse…

Yahudi Lobisi olmasa, Amerika’nın İsrail Büyükelçiliği Tel Aviv’de olmuş, Kudüs’te olmuş ne Fark eder.
Ama İsrail’in Başkent ilan ettiği Kudüs’ün tanınması için ABD’nin oraya taşınması önemli.

ABD Büyükelçiliği taşınırken protesto gösterileri sırasında İsrail adeta katliam yaptı. 61 Filistinli İsrail askerleri tarafından öldürüldü. 3 bin civarında da yaralı var. Bunların içinde çocuk, yaşlı genç hiç ayırım yok.

Peki ne yapılmalı…

Bugün İslam dünyasına baktığımızda laftan öte bir şey yok.

Neymiş, İsrail terörist devlet, Amerika terörist devlete yardım ediyor…

İslam dünyasında önde görülen Suudi Arabistan ve Mısır burada Amerika’yı destekliyor ve birlikte hareket ediyor…

İslam İş Birliği Teşkilatı’nın dönem başkanlığını ise Türkiye yapıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşkilatı acil toplantıya çağırdı ve bu gün önemli kararlar alınabilir…
Bu toplantıdan ciddi kararlar çıkması, Amerika’nın Kudüs’ü terk etmesi istenmelidir. Bununla ilgili yaptırım kararları net olarak ortaya konulmalıdır.

Yoksa ne kadar atıp tutarsanız tutun, Siyonizm’in planları tek tek yürüyecektir.

Bu planların önde geleni ise Büyük Kürdistan adı altında İsrail’e yandaş bir devlet kurmaktır.
Bugün Irak işgali, Suriye karmaşası, Türkiye’deki açılım projesi ve BOP projesi bu planın en önemli hedefleridir. Elde etmek istedikleri ana nokta Mezopotamya…

İsrail’in kuruluş hedefinin altında bu var. Bugün Ortadoğu’da oynanan oyunlarda bu hedefe yürümek için atılmış adımlardır.

Ancan ne var ki, bizim İslam Dünyası bunu göremiyor.

Göremiyor... Neden?
Çünkü İslam ülkeleri gerçek Müslümanlar tarafından yönetilmiyor.
O Siyonistlerin, Emperyalistlerin hegemonyası altında, onlara dayalı varlıklarını sürdüren çok sayıda ülke var.
Baksanıza Kudüs olayında yaşananlara…

Sudi Arabistan, Mısır gibi İslam dünyasının önemli ülkeleri ABD ve İsrail’le birlikte…
Adamların amacı 3. Dünya savaşını çıkarmak ve bölgedeki planlarını yerine getirmek.
Bunun için de gerekli altyapı yapıldı.

Saddam döneminde Irak’ta diktatördü… Evet, ama güçlü bir Irak vardı… Irak’ta Amerika’nın elinde… Suriye’nin durumu ortada…

Bölgenin en güçlü ülkesi Türkiye’nin getirildiği nokta da ortada… Türk Ordusu Ergenekon, Balyoz operasyonları ile büyük bir darbe aldı…

Ardından 15 Temmuz darbe girişimi…

Hala Türk Ordusu içinde operasyonlar devam ediyor. Bugün Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde 91’ü komuta kademesinde muvazzaf askerlerle ilgili gözaltı kararı çıktı.

Bu diğer komutanlıklarda da böyle…

Tecrübeli asker kalmadı orduda…

Bu devletin istihbaratı, bu devletin siyasi yöneticileri hepsi neredeydi, devletin en önemli kurumlarından ordunun içine bu kadar giriş yapılırken?

Tabi o günlerde onlar terörist değildi.

Vatan evladıydı.

15 Temmuzdan sonra hepsi terörist oldu…

Ama devlet kurumlarına bunları yerleştirirken paralel hareket eden siyasi yapı ne yazık ki “kandırıldık, aldatıldık” diye kurtuldu…

Ve bugün, ABD Ortadoğu planını fiiliyata geçirmek için ilk adımını attı. Büyükelçiliği Kudüs’e taşıdı.

Ortada hukuksuz bir durum var. Birleşmiş Milletler (BM) bu konuda aktif bir tutum sergilemeli ve Amerika ile İsrail'e geri adım attırmalıdır. Filistinlilere yönelik şiddetin son bulması için BM'nin ve uluslararası kurumların adımlar atması gerekiyor.

Cuma günü (Yarın) İslam İşbirliği Teşkilatı'nın toplantısı olacak, Türkiye bu toplantıyı yapıp karar çıkması noktasında destek olabilir. Buradan çıkacak kararın yaptırımı olması gerekir.

Yoksa devletlerin ve liderlerin bugüne kadar ağzından çıkan sözler ve bu kararda alınacak böyle sözlü kınamalar yeterli olmayacaktır.

İslam İşbirliği Teşkilatı kararında “ İsrail ve Amerika ya burayı terk et, ya da Kudüs’ü başınıza yıkarız” diyebiliyor mu?

Diyemezler…

Bunu diyebilirlerse takdir ederim. Adamlar İslam dünyasının içine gelip girmişler, bu gün istedikleri gibi oynuyorlar. Libya, Mısır, Irak, Suriye v.s ülkelerde neler yaptıkları belli. Bizde de teröre verdikleri destek, yaptırmak istedikleri açılım projesi gibi çalışmalar…

Neyse ki Türkiye’de bu planlar (görüntüde) tersine döndü. Ama bu başkalık sisteminin ardından nelerin olacağını şu anda kestirmek bile zor.

İsrail'in geri adım atıp, çatışmaları sonlandırması lazım. Bir ayağı batıda olan Türkiye, bu süreçte Suudi Arabistan, Mısır gibi iki yüzlü davranan Müslüman ülkeler yerine daha net tavır takınan batılı ülkelerle çalışabilir.

Burada İslam dünyasının dünyada gelişen gerçekleri görmesi lazım.

Bugün Ortadoğu ülkeleri bu kadar zayıflatılmışken, bölgede yapılacak (adını ne derseniz deyin 3. Dünya savaşı, bölgesel savaş) bir operasyonla hedeflerindeki Mezopotamya devletini kurmak var.

Bu devlet, Türkiye, Suriye, Irak ve İran toprakları üzerinde kurulacak.

Bölge ülkeleri nasıl savunma yapabilecek. Biz bir taraftan Rusya ile görülüyoruz, ama Rusya'nın yanında olduğu Esad'ın karşısındayız. Bir savaş durumunda Rusya nerede duracak. İran ne olcak. 

Onun için, İslam ülkeleri kendi aralarındaki mezhep ve diğer kavgalara acil bir şekilde son verip, karşı tarafa birlik ve beraberlik gücünü göstermeli. Burada önemli olan İslam dünyasının birlikteliği... Rusya da bir savaş durumunda diğer tarafta yer alırsa kimse şaşırmasın...

Biz kandırılmaya müsaitiz (!) 

Bunlar yapılırken de Müslümanlar için önemli Mekke ve Medine ketlerinin de Suudi Arabistan’ın elinden alınıp bu bölgeye tüm İslam Ülkeleri’nin birlikte oluşturduğu bir heyetin Hac Organizasyonlarını sağlaması gerektiğine inanıyorum.

Kısacası; Lafla peynir gemisi yüzmez…

İslam İşbirliği Teşkilatı’nın dönemsel başkanı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak toplantısında askeri yaptırım içerikli kararların alınması gerekir.

Yoksa, Türkiye, Irak, Suriye ve İran bölünmekten kurtulamayacaktır.

Haydi hayırlısı…