İZMİR’in Tire İlçesi’nde Fatih Sultan Mehmet çevre yolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, akli dengesi yerinde olmadığı belirlenen 63 yaşındaki Gani Anamaslı, yolun kaşısına geçmek isterken otomobilin altında kalarak feci şekilde can verdi.
Tire’de meydana gelen trafik kazasında Gani Anamaslı (63) hayatını kaybetti. İddiya göre, dün akşam saatlerinde tarım sektöründe bir firmada çalıştığı öğrenilen L.H. (37) yönetimindeki 35 YKD 05 plakalı özel araç, İnönü Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta yolun karşısına geçmek isteyen, akli dengesi yerinde olmadığı belirlenen Gani Anamaslı’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle karayolunda yaklaşık 50-60 metre sürüklenen Anamaslı, olay yerinde feci şekilde can verdi. Talihsiz adamın organları karayoluna saçıldı. Kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen otomobil ise yoldan çıkarak, şarampole uçtu.
GÖZALTINA ALINAN SÜRÜCÜ “BEN ÇARPMADIM” DEDİ
Göz altına alınan otomobil sürücüsü L.H., verdiği ifadede yaşlı adama çarpmadığını belirterek, “Karayolunda normal hızla seyrederken, aniden yolun ortasında hareketsiz bir şekilde yatmakta olan birini gördüm. Çarpmamak için ani bir hareketle direksiyonu kırdım. Bu esnada yoldan çıkarak, tarlaya uçtum” dedi. Kazayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, yaşlı adama başka bir aracın çarpmış olabileceği ihtimalini değrlendirmeye aldı. Uzun uğraşlar sonucu kimliği yakınları tarafından tesbit edilen Anamaslı’nın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Tire Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Kamuran KIZILBOĞA / TİRE, ()
FOTOĞRAF