BODRUM'da, yağmurdan kayganlaşan zeminde kontrolden çıkarak kaldırıma çarpan otomobil, takla atarak rampa aşağı bir sokağa savruldu. Sokaktaki bir evin terasına düşen otomobilin sürücüsü 24 yaşındaki Efkan Hasan İşgörenler yaralandı.
Kaza, bugün saat 00.10'da Kıbrıs Şahitleri Caddesi Antik Tiyatro yakınlarında meydana geldi. Lise Kavşağı yönüne giden, bir GSM şirketinde çalışan Efkan Hasan İşgörenler, yönetimindeki 48 VS 135 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çarpıp takla atan otomobil, yoldan çıkarak rampa aşağı bir çıkmaz sokağa savruldu. Sürüklenen otomobil, bir evin terasına düşüp durdu. Evin tadilata alındığı için boş olduğu öğrenildi.
Gürültüyü duyup sokağa çıkanlar araçta sıkışan yaralıyı görünce, kaza yerine sağlık ve polis ekiplerini çağırdı. Sağlık ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarılan İşgörenler, ambulansla, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan İşgörenler'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Öte yandan, gece yarısından sonra aralıklarla etkili olan yağmurun kayganlaştırdığı ilçe yollarında 4'ü yaralamalı 7'si maddi hasarlı 11 trafik kazası meydana geldi.

FOTOĞRAF