Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, ()-SAMSUN'da 27 yaşındaki servis sürücüsü Cüneyt A. yolda kalmaması için minübüse aldığı 32 yaşındaki Mustafa S.'yi küfürlü konuştuğu için bıçakla yaraladığı suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, dün gece Samsun'da meydana geldi. İddiaya göre bir otobüs firmasında yolcu servis minibüsü sürücüsü olan Cüneyt A., otogardan aldığı yolcuları dağıtmak için yola çıktı. İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi 100'üncü Yıl Bulvarı'nda yolcu indirmek için durdu. Bu sırada bir arkadaşıyla çay ocağında oturan ve alkollü olduğu öne sürülen Mustafa S., park Cüney A.'ya kendisi evine yakın bir yerde bırakıp bırakamayacağını sordu. Cüneyt A. da yolda kalmaması için minibüse aldı. Mustafa S. diğer yolcuların yanında küfürlü konuşmaya başlayınca Cüneyt A. kendisini uyardı. Küfürlü konuşmaya devam edince de minibüsten indirdi.
Bu nedenle ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Cüneyt A., Mustafa S.'yi karın boşluğundan bıçakla yaraladı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cüneyt A.'da polis tarafından gözaltına alındı.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Cüneyt A. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI