Hüseyin TÜCCAR/BURSA, () - BURSA’da bir ay önce fuhuş yapıldığı gerekçesiyle polis tarafından mühürlenen evde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Yangın sırasında ekipler evde bulunan bir kediyi yanmaktan son anda kurtardı. Yangını duyup olay yerine gelen bir kişi itfaiyecilere "Yangını boş verin kediyi kurtardınız mı?" diye sordu.
Merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Mahallesi Altıparmak Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın giriş katında travestilerin oturduğu ev bir ay önce polis tarafından fuhuş yapıldığı gerekçesiyle mühürlendi. Evde kimsenin bulunmadığı sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından evin camı kırılarak içeriye yanıcı madde atıldı. Perdelerin ve koltukların tutuşması sonucu evin içi yanmaya başladı.
Apartman sakinlerinin haber vermesi sonucu olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında evde bulunan bir kedi ise kurtarılarak dışarıya salındı. Yangını duyup olay yerine gelen ve daha önce burada kaldığını söyleyen kişi, "Yangını boş verin içerideki kediyi kurtardınız mı?" diye sordu. Kurtarıldıktan sonra evin önünde bulunan bir aracın altına kaçan kediyi alan kişi oradan ayrıldı.
Yangınla ilgili soruşturmaya başlandı.