DENİZLİ'de bir apartmanın bodrum katındaki tekstil deposunda çıkan yangının neden olduğu yoğun duman nedeniyle üst katlarda mahsur kalan, 1'i bebek, 2'si çocuk 4 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından üst katlara sıçramadan söndürülürken, depoda hasar meydana geldi.
Bugün saat 10.00 sıralarında Merkezefendi Mahallesi, 1821 Sokak'taki, 8 numaralı üç katlı apartmanın bodrum katındaki tekstil deposunda yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, alevler kısa sürede depoyu sardı. Yangın nedeniyle apartmanın merdiven boşluğunu duman sardı. Dumanı farkeden çevredekiler polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri, bir yandan su sıkarak yangını söndürürken diğer taraftan da üst katlarda mahsur kalanları kurtardı.

İtfaiye ekipleri ilk olarak birinci kat balkonundan 9 yaşındaki Esra Gürsoy'u merdivenle kurtardı. Daha sonra ise ikinci kattaki 45 yaşındaki Emine Özçelik, 16 yaşındaki Ayşenur Özçelik ve 4 aylık bebek Mustafa Öztürk'ü sepetli merdivenle ulaşarak kurtarmayı başardı. Dumandan etkilenen 4 kişi, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Dört kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve ayaktaki tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından üst katlara sıçramadan söndürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.