KONYA'da virajda kontrolden çıkan otomobil kaldırımda yürüyen 1'i Suriyeli 2 kişiye çarptı. Yaralılar, hastaneye kaldırılırken, kadın sürücü ve yanındaki 2 çocuğu tepkiler üzerine olay yerinden uzaklaştırılarak polis merkezine götürüldü.
Kaza, dün saat 23.45 sıralarında merkez Karatay İlçesi Sultan Veled Caddesi'nde meydana geldi. 35 yaşındaki Özlem Sergi, yönetimindeki 42 EBD 98 plakalı otomobille ilerlerken bir virajda kontrolü yitirince teravih namazından çıkıp kaldırımda yürüyerek evlerine giden 61 yaşındaki Hasan Hüseyin Billor ve Suriyeli 36 yaşındaki Yaser Haydar'a çarptı. Otomobil, bir işyerine çarparak durabildi. Hasan Hüseyin Billor, araç ile işyeri arasında sıkışırken Haydar da çarpmanın şiddetiyle savruldu. Yaralılar, kaza  yerinde çağrılan sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahale ardından ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.
Sürücü Özlem Sergi ve araçta bulunan iki çocuğu kazayı yara almadan atlattı. Sergi, çevredekilerin tepkisi üzerine ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI