Beyoğlu Dolapdere'de uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyon anı polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Dolapdere'nin arka sokaklarında önceki gün gerçekleşen operasyona 300 polis katıldı. Köpeklerin arama yaptığı operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 30 evin yanında bazı iş yerlerini de arayan polis, bir bakkal ile kahvehanede de uyuşturucu ele geçirdi. Polisin kahvehaneye yaptığı baskın ve ara sokaklardaki koşuşturması kameraya yansıdı. Görüntülerde kahvehaneye polis girdiği sırada içerideki şahısların ellerini boynuna koydukları görülüyor.
Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı narkotik, terör, özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinden oluşan yaklaşık 300 polis ortaklaşa düzenlemişti. Çevik kuvvet ekipleri önceden belirlenen 32 evin bulunduğu yaklaşık 10 sokağın etrafını sardı. Ardından narkotik, özel harekat ve terör ekipleri evlere girdi. Kapıları kırarak evlere giren polis ekipleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Uyuşturucu köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda evlerde gizli yerlere zulalanmış çok miktarda uyuşturucu madde ile hap ele geçirildi. Aramalarda 3 adet de ruhsatsız silah da ele geçirildi. Evlerin yanında bazı iş yerlerinde de arama yapıldı. Bu aramalarda da narkotik köpeği bir bakkal ve kahvehanede gizlenmiş esrar ve hap buldu. Kahvehanede bulunan çok sayıda vatandaş elleri kelepçelenerek gözaltına alındı. Sokaktan geçmekte olan araçlar da didik didik arandı. Gözaltına alınanlar emniyete götürüldü.