Zafer TOKUŞ- Aziz GÜVENER/ ADAPAZARI(Sakarya),() - SAKARYA'nın merkez Serdivan İlçesi'nde sabaha karşı aile faciası meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 17 yaşındaki A.B., tartıştığı annesi 47 yaşındaki Gülay B.'yi bacağından ve boğazından bıçaklayarak öldürdü. Kendisine engel olmak isteyen kardeşi ile ablasını da bıçakla yaralayarak kaçtı. Hastaneye kaldırılan iki kardeş, A.B.'nin uyuşturucu kullandığını öne sürdü.
Olay bugün saat 02.30 sıralarında Serdivan İlçesi Kazımpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Geç saatlerde eve gelen A.B., annesi Gülay Baştürk'le tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce A.B. iddiaya göre üzerindeki bıçağı çıkararak annesini önce bacağından sonra da boğazından bıçakladı. A.B. kendisine engel olmak isteyen kardeşi 12 yaşındaki S.B. ile ablası 18 yaşındaki Ayla B.'yi  de çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı.
Evden gelen çığlıkları duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekibi, kanlar içerisindeki annenin öldüğünü belirledi. Çeşitli yerlerinden yaralanan iki kardeş ise hastaneye götürülerek ayakta tedavi edildi. 
'UYUŞTURUCU BAĞIMLISI' İDDİASI
Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri, evin bulunduğu bölgede inceleme yaparken, oğlu tarafından öldürülen anne Gülay B.'nin cesedi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Olayda yaralanan iki kardeş ise tedavilerinin ardından ifade için getirildikleri polis merkezinde A.B.'nin alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdüler. A.B.'yi yakalamak için çalışmasını  sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI