OSMANİYE'de ilacın etkisiyle uyuyan oğlu 17 yaşındaki A.D.'nin öldüğünü sanan 48 yaşındaki Mahmut D., aile hekimi 62 yaşındaki Mehmet Ali Aykan'ı sopayla dövdü.
İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı A.D., dün Esenevler Mahallesi'ndeki Kurtuluş Sağlık Ocağı'nda giderek tedavi olmak istedi. Genci muayene eden Dr. Mehmet Ali Aykan, rahatlaması için A.D.'ye uyku ilacı verdi. Eve dönen A.D.'yi bugün sabah uyandıramayan ailesi oğullarının öldüğünü sandı. Bunun üzerine sağlık ocağına giden baba Mahmut D., elindeki sopayla doktora saldırdı. Başından aldığı darbeler sonucunda yaralanan Mehmet Ali Aykan, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şikayet üzerine baba gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.  A.D.'nin ise daha sonra uyanıp, kendine geldiği öğrenildi. 
İYİLİKTEN MARAZ DOĞARMIŞ
Saldırının şokunu üzerinden atamayan Doktor Mehmet Ali Aykan, "İyilikten maraz doğar derler. Bu yaşadığım olay tam olarak ona giriyor. Oğlu uyuşturucu kullanıyordu. Uyuması, kendini rahat hissetmesi için uyku ilacı verdim. Sabah normal uyandığı saatte uyanmayınca öldüğünü sanmışlar. A.D.'nin babası sabah odama girdi ve poşetin içindeki sopayı çıkararak başıma 3 defa vurdu. Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
Daha sonra Osmaniye Halk Sağlık Müdürü Doktor Alper Latif Boz, Sağlık Sen Şube Başkanı Muhittin Çenet ve Osmaniye Tabip Odası Başkanı Dr. Bengü Başlamışlı İmadoğlu, Aykan'ın tedavi gördüğü hastaneye gelerek geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Dr. İmadoğlu, doktorlara yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI