CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelden ayrılmasından bir süre sonra gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen iki polis memurundan Cumhurbaşkanlığı Koruması Özel Harekat Polisi Mehmet Çetin'in Uşak'taki baba evine acı haber ulaştı.
Şehit polis Mehmet Çetin'in Uşak'ın Atatürk Mahallesi Türkay Sokak'taki baba evine gelen görevliler şehit olduğu haberini verdi. Evli ve iki çocuk babası Çetin'in annesi Nazife Çetin ve babası Hüseyin Çetin'e acı haberi; Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder tarafından verildi. Türk bayrağı asılan baba evi, acı haberin duyulmasıyla taziye ziyareti için gelenlerin akınına uğradı. Şehidin babası Hüseyin Çetin ve yakınları, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin baba evinde Kuran okunarak dualar edildi.
Taziyeleri kabul eden şehidin babası Hüseyin Çetin ve annesi Nazife Çetin ile yakınları, Uşak Belediyesi tarafından tahsis edilen minibüsle Muğla'ya gitmek üzere yola çıktı. Şehit polis Mehmet Çetin'in Ankara'da yaşadığı, cenazesinin Ankara'da yapılacak törenin ardından, memleketi Uşak'ta yarın toprağa verileceği öğrenildi.

FOTOĞRAF