CENAZESİ MEMLEKETİ AKSARAY'A GÖTÜRÜLDÜ
Palandöken Kayak Merkezi'ndeki yasaklı pistte minder üzerinde, arkadaşıyla değil tek başına yüz üstü kaydığı belirlenen ve tahta perdelere çarpması sonucu yaşamını yitiren üniversiteli Mehmet Akif Koyuncu'nun cenazesi, Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından memleketi Aksaray'a gönderildi. Koyuncu'nun ilk belirlemelere göre, tahta bariyerlere çarpması sonucu kaburgalarında kırık meydana geldiği ve beyin kanaması geçirerek öldüğü tespit edildi. Koyuncu'nun olay sırasında alkollü olup olmadığı ve kesin ölüm nedeni, otopsi sonucunda ortaya çıkacak.
Mehmet Akif Koyuncu'nun ölüm haberi, bir yıldır çalıştığı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ndeki mesai arkadaşlarını ile Veteriner Fakültesi'ndeki arkadaşlarını yasa boğdu.
KARANLIK ÇÖKÜNCE PİSTLER KAPATILIYOR
Kayak İl Temsilcisi Taner Döşkaya, Palandöken Kayak Merkezi'nde geceleri ışıklandırılan pistlerin dışında kalan 4 pistin saat 16.00'da karanlık çöktüğü için mekanik tesislerle birlikte kapatıldığını bildirdi. Güvenlik görevlilerinin pistleri kontrol altında tuttuğunu ifade eden Taner Döşkaya, "Palandöken'e gelen herkes görevlilerin uyarılarına mutlaka uymalıdır. Kurallara uyulmaması halinde bu tür kazalar yaşanabiliyor" dedi.

FOTOĞRAFLI